WINNEN: Take it Away

De highlights van Shay & Blue
Vernieuw in één klap uw geurengarderobe met een heerlijke set van Shay & Blue. Het Britse Shay & Blue staat bekend om haar zogenaamde boutiquebenadering en het respect voor het eeuwenoude en traditionele ambacht van fijne parfumerie. Dit betekent met de hand oogsten, met de hand wegen, mengen, destilleren… Deze zorg, aandacht voor detail en passie vertaalt zich naar een collectie unieke parfums, maar ook geurkaarsen en badproducten, waarmee de massaproductie niet kan wedijveren. Shay & Blue parfums worden handgemaakt in Engeland met echte bloemen, fruit en specerijen. Shay & Blue test niet op dieren.

Villa d’Arte mag twee sets t.w.v. € 1413 p/s weggeven. De sets bestaan uit 1 x English Cherry Blossom Shower Oil à € 26 (250 ml), 1 x Black Tulip EdP à € 45 (30 ml), 1 x Blood Orange kaars à € 50 en 1 x Body & Hand lotion à € 22. Om hierop kans te maken, stuur een mail naar redactie@villadarte o.v.v. de highlights van Shay & Blue.

Get Ready For Summer met ultrasun
Met ultrasun’ Glimmer Crème, een snel absorberende, niet-vette, niet-kleverige, liposomale UVA- en UVB- (SPF20) gel met reflecterende pigmenten en SOD (een vrije radicalenvanger) geeft u uw lichaam alvast een prachtige glinsterende bescherming. De Tinted Face SPF30 kan gebruikt worden als dagelijkse verzorging voor gelaat, decolleté en handen en de huid en zorgt tegelijkertijd alvast voor de gewenste zongekuste gloed. De waterbestendige Tinted Face is een geavanceerde combinatie van breedspectrumbescherming plus krachtige antioxidanten, die de vochtniveaus optimaal herstelt, de vorming van rimpels vermindert en de huid een stralend “soft touch”-effect geeft. De producten zijn ongeparfumeerd en bevatten geen emulgatoren, geen parabenen of conserveringsmiddelen en zijn dus geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Villa d’Arte mag twaalf ultrasun sets weggeven t.w.v. € 43,50 p/s. De sets bestaan uit 1 x ultrasun Tinted Face SPF30 à € 22,75 (50 ml) en 1 x ultrasun Glimmer SPF20 (50 ml) à €20,75. Om hierop kans te maken, stuur een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Get Ready for Summer met ultrasun.

Samsonite & Van Gogh voor de kunstzinnige reiziger

Geïnspireerd op het meesterwerk van Vincent van Gogh, de Amandelbloesem, heeft Samsonite in samenwerking met het Van Gogh Museum een exclusieve bagage- en rugzakcollectie ontworpen. De Almond Blossom-collectie is een herinterpretatie van drie van Samsonite’s lichtgewicht collecties met als unieke eyecatcher de prachtige amandelbloesems. De gelimiteerde collectie omvat Uplite Duffles, Skyler rugzakjes en Lite-Shock koffers. Villa d’Arte mag 1x de Spinner 69 t.w.v. € 415 weggeven.

Om hierop kans te maken, stuur een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Samsonite Almond Blossom-collectie.