Winactie: versla kalk met de Amfa4000 waterontharder

Het is een tijdrovend, vervelend en eindeloos klusje: het ontkalken van je badkamer, kranen, waterkoker en espressoapparaat. En ook nog onnodig, want er is een oplossing voor hardnekkige kalkafzetting, die verrassend simpel is en ook nog vriendelijk voor je energiegebruik, je budget en het milieu! Villa d’Arte mag nu 5 Amfa4000 waterontharders t.w.v. € 299 p.s. weggeven. Je hoeft hiervoor alleen naar onze facebookpagina te gaan om deze post te liken en daarnaast deze facebookpagina te volgen! (Deze actie loopt tot 3 september, na deze datum zal met de winnaars contact worden opgenomen).

Ons kraanwater bevat veel kalk en is doorgaans vrij hard. Hard water zorgt voor ruwe kalkaanslag, waar vuil en zeepresten snel op hechten. Wanneer hard water wordt verwarmd, zet de aanwezige kalk zich nog intensiever af als kalksteen. Dat zie je op de douchewand en tegels van je badkamer, maar het gebeurt ook in je (vaat)wasmachine en cv-installatie. Je merkt het ook aan je huid en haar, die erdoor uitdrogen, en je wasgoed, dat stug wordt. Allemaal problemen die je met zacht water niet hebt! Er is een aantal manieren om zacht water te creëren, maar de meest praktische en gebruiksvriendelijke is een Amfa4000
professionele waterontharder. Dit kleine, maar indrukwekkende apparaat creëert een sterk magnetisch veld, waardoor kalkafzetting wordt voorkomen en bestaande kalkaanslag geleidelijk afgebroken.

Voordelen van zacht kraanwater
De voordelen van zacht kraanwater zijn legio. Je bent minder tijd kwijt aan schoonmaken, hebt geen dure antikalkmiddelen nodig en hoeft na het douchen nooit meer tegels en kranen te drogen. Met zacht water zet je de beste koffie en thee. Omdat zeep, zoals shampoo, doucheschuim en (vaat)wasmiddelen, veel beter oplost in zacht dan in hard water, heb je er veel minder van nodig en kan je op een lagere temperatuur wassen. Daarnaast gaat je apparatuur langer mee en verbruikt minder energie. Fijn voor je budget én het milieu!

Fikse besparing
De Amfa4000 professionele waterontharder van 24Man Engineering is ontwikkeld met Zwitsers vakmanschap en precisie en wetenschappelijk getest. Het onderhoudsvrije, duurzame apparaat onderdrukt kalkvorming tot 85%. Het verbruikt zelf geen stroom, maar maakt 70% minder energiegebruik mogelijk. In totaal kan het een besparing van € 1.000 per jaar opleveren. Het systeem werkt zonder filters, gaat gegarandeerd minimaal tien jaar mee en is eenvoudig zelf bij de watermeter te installeren.

WINNEN
Ook genieten van zacht water? De Amfa4000 kost nu tijdelijk geen € 299, maar (inclusief verzendkosten) slechts € 169. Villa d’Arte mag nu 5 Amfa4000 waterontharders weggeven. Je hoeft hiervoor alleen naar onze facebookpagina te gaan om deze post te liken en daarnaast deze facebookpagina te volgen! (Deze actie loopt tot 3 september, na deze datum zal met de winnaars contact worden opgenomen).

Meer informatie: www.waterontharder.com