Voorkom besmetting. Maar hoe staat jouw weerstand ervoor?

In deze tijd gaat het vooral over wat we moeten doen (of laten) om een besmetting te voorkomen. En terecht. We moeten mensenmassa’s vermijden, afstand tot elkaar houden, in quarantaine gaan als het nodig is, mondkapjes dragen en vaak onze handen wassen. Maar hoe zit het met onze weerstand? Moeten we die vooral ook niet versterken? Daar horen we eigenlijk veel te weinig over…

Wat bepaalt of je ziek wordt?
Je afweer is je weerstand tegen virusbesmettingen. Gelukkig kun je deze voor een groot deel zelf beïnvloeden. Met gezond en gevarieerd eten, elke dag bewegen, minstens zeven uur slapen en stress en alcohol vermijden. Maar in de praktijk blijkt dat lang niet altijd te lukken. Daarom is het aan te bevelen om elke dag voedingssupplementen in te nemen, voor extra vitamines en mineralen.

Kies liposomaal!
Let bij aankoop van voedingssupplementen altijd goed op de kwaliteit en samenstelling. Koop bij voorkeur natuurlijke producten met een liposomale werking: bij deze producten is de inhoud door microscopisch kleine vetbolletjes beschermd tegen afbraak door het maagzuur. De liposomen zorgen er bovendien voor dat de vitaminen volledig door je darmen worden opgenomen én over een langere periode worden afgegeven. Het werkt dus veel beter én veel langer dan gewone supplementen. Liposomale producten zijn vaak iets duurder maar onder aan de streep voordeliger: je weet zeker dat de vitaminen niet in je toilet uitkomen!

CureSupport is de (Nederlandse) uitvinder van deze liposomale techniek. Zij hebben een groeiend aanbod van liposomale weerstandsproducten, waarvan de meest gekochte hieronder zijn weergegeven.

Waar verkrijgbaar?
Alle supplementen van CureSupport zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Holland & Barrett en Etos levert binnenkort ook de liposomale vitamine C. Op Vedax.nl is tijdelijk een korting (25%) van kracht.

Meer informatie vind je op www.vedax.nl/weerstand

0 replies on “Voorkom besmetting. Maar hoe staat jouw weerstand ervoor?”