Nieuwe ready-to-drink zomercocktail

Fiorito komt met een nieuw verfrissend zomerdrankje: Limoncello-Tonic. Deze ready-to-drink cocktail is verpakt in een stijlvol geelgouden blikje. Behalve Fiorito Limoncello Superiore en een kwalitatieve tonic, bevat hij lemongrass en basilicum, wat zorgt voor een frisse en kruidige smaak. Dit ultieme zomerdrankje kan gewoon uit het blikje worden gedronken, maar kan ook als feestelijk aperitief worden geserveerd in een glas met ijs.

Limoncello-Tonic
Fiorito Limoncello-Tonic is ontwikkeld in samenwerking met top-bartenders. De zomercocktail is lichtzoet met een klein bittertje. De basilicum- en lemongrass smaken zorgen voor een rijke, frisse zomerse smaak. De cocktail bevat 5% alcohol. Het blikje wordt vanaf deze week verkocht bij Albert Heijn en binnenkort ook bij Jumbo. De verkoopprijs is € 1,99.

Fiorito
Fiorito is een producent van ambachtelijke kwaliteitsspirits, zoals Fiorito Limoncello, Fiorito Lemon infused rum en LI, een limoncello met een lager alcoholpercentage. Het merk is eigendom van twee Nederlandse broers, Franco en Benno Fiorito, die in 2011 startten met het maken van limoncello op basis van een oud recept van hun Siciliaanse familie.

 

 

0 replies on “Nieuwe ready-to-drink zomercocktail”