Van der Gang Watches

Rust in beweging De Van der Gang Chronograaf-serie wordt gekenmerkt door pure eenvoud. De helder vormgegeven ‘silver-plated’ wijzerplaat laat de staalblauwe wijzers schitterend naar voren komen. Het strakke design van de geharde horlogekast, gecombineerd met de rustgevende uitstraling, brengt dit model terug naar de essentie van de Chronograaf. Rust in beweging.

Ref. 20019ZD
Oplage 888
€ 8.600

Eigentijds en sportief Het design van de vlieger is geïnspireerd door de stijlkenmerken van een vliegtuiginstrument, met een warme antracietgekleurde wijzerplaat en lichtgevende ‘lumina’-wijzers en cijfers. Kenmerkend aan de vlieger is het saffi erglas van 2,6 mm dik en de strak geslepen facetrand. De robuuste matgesatineerde kast en rode knop geven het horloge een opvallend sportief karakter. Deze kleinere serie (41 mm) toont o.a. een tweede tijdszone, AM/ PM-aanduiding en de datum.

Ref. 20045BA-T
Oplage 999
€ 11.900

Samenspel van vormgeving en techniek De Classic GMT is een klassieker binnen de Van der Gang-collectie. De relatief grote cijferaanduiding, de matblauwe wijzerplaat en kroon op 3 uur, maken van deze Van der Gang een prachtig samenspel van vormgeving en techniek. De gehele serie beschikt over een tweede tijdszone. De 20048 toont daarnaast ook de ‘gangreserve’ en datum.

Ref. 20048D
Oplage 500
€ 6.900

Distinctief design uit Dokkum Veertien jaar na de introductie van het eerste model brengt Van der Gang Watches zijn opvolger uit: de 20052. De wijzerplaat heeft net als zijn voorganger een wijzer voor de datumaanduiding en toont o.a. de dag van de week en de maand. Alle in huis ontwikkelde complicaties lijken in een natuurlijke verbinding met elkaar te staan. Kenmerkend aan het nieuwe design is het opvallende lichtgebolde saffi eren glas, dat naadloos aansluit op de stalen kast. Een bijzondere afwerking die het horloge een klassieke uitstraling geeft. De combinatie van kleuren maakt dat het horloge ondanks zijn klassieke ontwerp eigentijds aanvoelt. Oog voor detail en een zekere eigenzinnigheid maken van de 20052 een parel binnen de Van der Gang-collectie.

Ref. 20052BWTR
Oplage 674
€ 7.900

Meer informatie: vandergangwatches.nl