Ultimate Cooking Luxury van Denardi

Al 20 jaar lang importeert Denardi luxe fornuizen in zowel traditionele als eigentijdse uitvoeringen. De hier afgebeelde fornuizen zijn stuk voor stuk blikvangers in uw keuken, maar behalve dat ook van uitmuntende kwaliteit en functionaliteit. Om over de gezellige uitstraling maar te zwijgen…

Falcon INFUSION

De Falcon INFUSION is een prachtig traditioneel Brits fornuis met 2 ovens en een aparte grill. Dinner for two of koken voor de hele familie, de Falcon INFUSION maakt het allemaal mogelijk. Afhankelijk van de breedte (90 of 110 cm) heeft u 5 of 6 gaspitten of 5 inductiezones. Wellicht begint u met alle mogelijkheden die de grill biedt: saté grillen, gratineren of paprika roosteren. Voor het hoofdgerecht kunt u de grote oven gebruiken voor een heerlijke ovenschotel of vis. Terwijl het hoofdgerecht wordt bereid, kunt de kleine oven alvast op temperatuur brengen voor het dessert. Met een Falcon fornuis haalt u behalve een fantastische eye-catcher ook een echter krachtpatser in huis!

AGA Dual Control

Een warme keuken, de hele familie bij elkaar en de heerlijke geuren uit de oven die creëren de zo belangrijke momenten om te koesteren. De compleet uit gietijzer vervaardigde AGA Dual Control gaat terug naar de roots van AGA. Alle wanden in de ovens zijn van gietijzer en stralen de warmte af op uw gerechten. Deze zachte warmte is wat elk gerecht uit een AGA anders laat smaken en AGA al meer dan 80 jaar zo geliefd maakt. Enkele innovaties zorgen dat de Dual Control bijna 50% minder energie verbruikt dan zijn voorganger. Ultimate Cooking Luxury van Denardi

FALCON Mercury

De Falcon Mercury past zowel in een strakke als klassieke keuken. Dit fornuis is de absolute topper binnen het Falcon-assortiment. Met extra zwaar uitgevoerde roosters en grill-lade, brede zijwanden, zware branders en een stoer uiterlijk wordt dit fornuis absoluut het middelpunt van uw keuken. Omdat het fornuis 2 ovens heeft en een aparte grill, kunt u hier voor het hele gezin op koken. Het fornuis is zowel leverbaar met gaspitten als met inductiezones.

La Cornue Chateau

La Cornue, een firma van bijna honderd jaar oud en tegenwoordig lid van de AGA-groep, is nog nooit zo jong geweest. La Cornue maakt exceptionele fornuizen voor fijnproevers, lekkerbekken en gastronomen. Mensen die houden van de warmte van het vuur, van de geluiden en van de geuren die in de keuken hangen. Het gewone heeft onze trek nog nooit gestild. Vanzelfsprekend maakt La Cornue gebruik van de modernste technologieën en perfectioneert haar producten voortdurend. De La Cornue Chateau wordt helemaal met de hand gemaakt en kan naar wens van de klant worden samengesteld.

W: www.denardi.nl