Ontdek de ziel van Noorwegen aan boord van Hurtigruten

De natuurrijke, ongerepte Noorse kust is voor veel reizigers één van de meest afwisselende bestemmingen ter wereld, met fascinerende landschappen en Arctische wildernis van oneindige schoonheid. Niemand brengt u dieper in het hart van het ruige Noorse landschap dan Hurtigruten.

Maritieme expertise sinds 1893

In Noorwegen is de Hurtigruten niet zomaar een transportmiddel. Nee, het is een manier van leven, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Sinds 1893 zijn de postschepen een belangrijke verbinding tussen grote havensteden, maar ook afgelegen plaatsen en kleine dorpen. Ze brengen vracht, transporteren passagiers en bieden reizigers volop mogelijkheden om Noorwegen te ontdekken. Dagelijks vaart één van de postschepen in 12 dagen van Bergen naar Kirkenes en terug. Op een route van 2.500 zeemijlen beleeft u alle 34 havens bij daglicht.

In elk jaargetijde een unieke belevenis!

Ervaar het steeds wisselende decor van de Noorse fjordenkust bij de wisseling van de seizoenen. Het boordprogramma, de landexcursies en de verse ingrediënten van de lokale keuken weerspiegelen de bijzonderheden van de jaargetijden. De winterperiode is een mooie tijd om de wilde en ongerepte natuur van Noorwegen te ontdekken. Het hele landschap is met een deken van sneeuw bedekt en de lucht is fris en zuiver. De pittoreske huisjes langs de kust zijn sprookjesachtig verlicht en de met sneeuw bedekte bergen bieden een adembenemend decor voor het schemerend poollicht. Met een beetje geluk is het magische Noorderlicht te bewonderen!

Waarom een reis met Hurtigruten?

• Hurtigruten biedt u een kijkje in het authentieke alledaagse leven in Noorwegen, waarbij u kunt genieten van natuur, cultuur en tradities
• 34 grote en kleine havenplaatsen, waarvan zelfs 22 boven de Poolcirkel zijn gelegen
• 100 fjorden, die u met eigen ogen kunt aanschouwen
• De schoonheid van Noorwegen tijdens 58 excursiemogelijkheden
• Heerlijke maaltijden met lokale, seizoensgebonden ingrediënten
• Een unieke cruise vanwege het informele karakter en het feit dat u heel dicht langs de Noorse kust vaart
• Vertrouw op de ruim 120 jaar lange navigatieervaring van Hurtigruten in de Noorse wateren

Voor meer informatie en boekingen:
Norske Noorwegen Reizen
Telefoon: 023-5289856
E:info@norske.nl
W: norske.nl

Gepubliceerd in editie Villa d’Arte 3 / 26 juni 2017