Smells like: the Holidays

Of we het straks in kleine kring moeten vieren of niet, de feestdagen zijn het moment om een geliefde extra in de watten te leggen. Deze cadeau-ideeën van Maison Francis Kurkdjian bieden vast inspiratie.

Fragrance Wardrobes

De Fragrance Wardrobes van Maison Francis Kurkdjian bevatten acht geuren voor zowel overdag als ‘s avonds. Twee selecties voor hem en voor haar zorgen voor een bijpassende geur voor elke gelegenheid.

Fragrance wardrobe for her: Amyris femme Extrait de parfum, Aqua Celestia forte, Aqua Universalis forte, Baccarat Rouge 540 Extrait de parfum, gentle Fluidity Gold edition, l’eau À la rose, OUD satin mood Extrait de parfum, Petit Matin

Fragrance wardrobe for him: Amyris homme Extrait de parfum, Aqua Celestia forte, Aqua Universalis, Baccarat Rouge 540, Gentle fluidity Silver edition, Grand Soir, l’Homme À la rose, OUD satin mood 

€ 175 (8 x 11 ml) bij Skins Cosmetics

Geurkaarsen

Mon beau Sapin komt in zijn gebruikelijke donkergroene kleur, en in een nieuwe sneeuwwitte kleur, versierd met gouden sparren takken, met de geur van de meest traditionele kerstboom, een harsachtige balsemspar.

Vanaf november verkrijgbaar voor € 55 bij Skins Cosmetics

Eau de Parfum

L’Homme À la rose is een frisse, heldere en gestructureerde Eau de parfum die een vrije interpretatie van een roos voor mannen onthult. Damastrozen uit Bulgarije en Centifolia uit Grasse zijn gecombineerd met grapefruittonen en een modern houtachtig akkoord, dat sensualiteit toevoegt.

Vanaf € 105 (30 ml) bij Skins Cosmetics

0 replies on “Smells like: the Holidays”