Siësta Lounge – modern minimalistisch luxe ligbed

Het Siësta Lounge ligbed heeft zeer ruime afmetingen, waardoor het een van de grootste en meest comfortabele ligbedden is die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het comfort kan nog verhoogd worden door de luxe diepe kussens.

Praktische functies van dit Europese design- ligbed zijn onder andere een volledig verstelbare rugleuning en de zorgvuldig in het RVS frame verborgen wielen, waardoor de Siësta lounger op eenvoudige wijze te verplaatsen is. Als onderdeel van de Siësta Lounge – Modern minimalistisch luxe ligbed minimalistisch ontworpen Cima Lounge collectie, van de hand van de Nederlandse ontwerper Hendrik Steenbakkers, is dit ligbed een statement van luxe en comfort.

De zitting, die vervaardigd is van Batyline ®, heeft een comfortabele vering en is schimmelwerend en UV- en vlekbestendig. Het intern verstevigde roestvrijstalen frame, optioneel ook leverbaar in geëlektropolijste versie, geeft deze designer- ligbedden een ultra-moderne look; een ideale keuze als u in luxe wilt genieten van uw moderne tuin. De Siësta Lounge ligbedden worden vaak gebruikt als zelfstandige objecten of in combinatie met de Mesita Lounge tafels, Poltrona Lounge en Banca Lounge.

Prijs: (vanaf € 2800,-; kussen vanaf € 750,-)

Meer informatie: www.fueradentro.com