Seven Seas Explorer viert eerste jubileum met virtuele tours

Het meest luxueuze schip ooit gebouwd heeft haar eerste verjaardag gevierd! Sinds haar lancering in juli 2016, heeft de Seven Seas Explorer een nieuwe standaard gezet voor luxueus cruisen. Om dit te vieren lanceert Regent Seven Seas Cruises een 360-graden virtuele tour serie op RSSC.com.

De cruise maatschappij, bekend om haar meest complete luxe ervaring, nodigt iedereen uit om bij de Seven Seas Explorer aan boord te gaan en de suites, waaronder vooral de extravagante Regent Suite, de elegante restaurants en prachtige publieke ruimtes te ontdekken.

De meest luxueuze ruimtes op zee
Gasten worden verwelkomd in het hart van het schip waar direct de rijke luxe aan boord te zien is. Men kan online het flagship restaurant Compass Rose bezoeken, een virtueel drankje nuttigen in het Café of de rust ervaren van de Canyon Ranch SpaClub.

De meest bijzondere suites op zee
Alle 375 suites, waaronder de 28m2 grote Deluxe Veranda Suite tot de fraaie Regent Suite van 412m2, bieden een luxueuze sfeer en inrichting. Regent Suite gasten kunnen genieten van het beste van het beste, waaronder een behandeling in eigen spa aangeboden door de Canyon Ranch SpaClub. De suite wordt gesierd door een Steinway Maroque piano speciaal gemaakt voor Regent Seven Seas door Dakota Jackson en een 270-graden uitzicht waar de kaptein bijna jaloers op kan zijn.

Nieuwsgierig naar de suites? Deze zijn hier te zien.

De meest verfijnde gastronomische ervaring op zee
Seven Seas Explorer’s lancering was ook het debuut van de twee nieuwe restaurants; het Franse fine dining Chartreuse en de Aziatische Pacific Rim. Chartreuse biedt een chique ervaring langs de Seine in Parijs en Pacific Rim belichaamt een Pan-Aziatische stijl, met elementen uit verschillende Aziatische streken, zoals een origineel Tibetaans gebedswiel. Kunstliefhebbers kunnen in steakhouse Prime 7 onder andere genieten van een goed stuk vlees nadat zij de originele Picasso’s aan de muur bewonderd hebben.

Gasten kunnen de verschillende restaurants van de Seven Seas hier bekijken op

Voor meer informatie over de Regent Seven Seas Cruises bezoek RSSC.com, bel 023 80 682 280 of neem contact op met een travel agent.