Extra plekken Rond de Tafel in Gashouder

De Gashouder op de Westergas in Amsterdam zal van 1 juli t/m 31 augustus veranderen in het grootste anderhalvemeter restaurant van Nederland. Verschillende topchefs, behorend tot het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers, zullen hun keuken tijdelijk verplaatsen naar het Westergasterrein om per zitting 100 gasten gastronomisch te verwennen tijdens een exclusief vijfgangendiner vergezeld door wijnen van topniveau.

Door het grote succes van de eerste week stelt De Ronde Tafel deze week nóg een paar extra tafeltjes beschikbaar. Dit betekent dat er ook weer extra plekken vrij zijn gekomen op de avonden van de reeds uitverkochte chefs.

Boek hier één van de extra plekken en verzeker jezelf van een onvergetelijke culinaire avond!

I.s.m. Les Patrons Cuisiniers zijn de volgende chefs geselecteerd:

Woe 1 t/m zo 12 juli Erik van Loo** van restaurant Parkheuvel in Rotterdam

Woe 15 t/m t zo 26 juli Richard van Oostenbrugge* van 212 in Amsterdam

Woe 29 juli t/m zo 9 augustus Egon van Hoof* van restaurant Mos Amsterdam in Amsterdam

Woe 12 t/m zo 16 augustus  Soenil Bahadoer** De Lindehof in Nuenen

Woe 19 t/m zo 30 augustus Wilco Berends* van De Nederlanden in Vreeland

Prijzen

Naast het exclusieve vijfgangendiner dat u kunt reserveren voor slechts € 69,50 p.p. is het op zaterdag en zondag ook mogelijk plaats te nemen voor de bijzondere viergangenlunch à € 55 p.p. Om de ervaring compleet te maken worden tijdens lunch en diner diverse wijnarrangementen geboden vanaf het AOC- arrangement van € 39,50 voor de lunch en € 47,50 voor het diner tot het Grand Cru-arrangement van € 80 voor lunch en € 95 voor het diner. Voor een extra feestelijk tintje is het mogelijk om tijdens de lunch ook voor het Champagne-arrangement te kiezen à € 80. Een alcohol-vrij arrangement behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Voor € 39,50 worden alcoholvrije wijn en cocktails geschonken. Het diner vindt plaats in twee shifts:van 17.30-20.30 uur en van 20.30 – 23.30 uur. De lunch is één zitting van 12.00 – 14.00 uur.

Reserveringen zijn mogelijk vanaf a.s. zaterdag 13 juni via www.ronddetafel.amsterdam

Door de grootte van de Gashouder kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden voor het maximaal aantal toegestane gasten. Er zal worden gewerkt met een vooraf gereserveerd tijdslot. Uiteraard zullen daarnaast alle voorgeschreven richtlijnen nageleefd worden. 

Rond de Tafel Amsterdam is een samenwerking Les Patrons Cuisiniers, Famous Flavours, Westergas en Rond de Tafel