Puur genieten in een op maat gemaakte keuken

Als er iets is wat we de laatste maanden geleerd hebben, is dat een fijn huis, waar je helemaal tot rust komt, essentieel is voor ons welbevinden. De plek waar je waar geborgenheid ervaart, als een vast honk in ons drukke bestaan; zo’n plek verdient alle aandacht. Daarom is een fijn interieur nog belangrijker geworden.

De keuken is na de slaapkamer dé plek in huis waar we de meeste tijd doorbrengen. Het is dan ook niet zo gek dat we van onze keuken een fijne ruimte willen maken. Maar wat heeft je keuken nodig? Kies in ieder geval voor de indeling en de materialen die passen bij jouw wensen. Laat je niet beperken door de huidige situatie of de standaard keukenoplossingen. Standaard keukens zijn er immers al genoeg. Wij helpen je graag om jóuw keuken samen te stellen.

Oneindige mogelijkheden
Familiebedrijf Piet de Wit Keukens ontwerpt, fabriceert en levert sinds 1992 keukens en interieuronderdelen, zoals bijpassende kasten en badkamermeubels op maat. De liefde voor ons vak proef je in onze manier van werken. Met onze ervaring is geen vraag te moeilijk. Bijzondere afwerkingen en complexe oplossingen zien we als uitdaging, want zo ontstaan unieke meubelstukken, zorgvuldig vervaardigd, met liefde voor ons vak. Het ontwerp is altijd leidend en het meubel moet natuurlijk passen, of je nu een grote, kleine, moderne of juist exclusieve keuken voor ogen hebt.

Uniek vakmanschap
Het grote geheim van een maatwerk keuken schuilt volgens Piet de Wit in het ontwerpproces: ‘We betrekken onze klanten zo veel mogelijk bij het ontwerpproces. Daarbij wordt rekening gehouden met alle wensen en uitdagingen. Wij zorgen er dan wel voor dat alles klopt. Zo ontstaat een unieke keuken, volledig passend in de ruimte, bij het interieur en de toekomstige gebruikers.’

In ons atelier worden meubelen op maat gemaakt. Geen massaproductie dus, maar wel unieke projecten. Vakmanschap, techniek en innovatie gaan daarbij hand in hand. Met als doel: perfectie. De keukens worden in hun geheel opgebouwd in het atelier. Dan weten we zeker dat de plaatsing en montage op locatie vrijwel foutloos verlopen. Pas als onze klanten helemaal tevreden zijn, kunnen wij er ook van genieten.

Duurzame, warme materialen
Comfort is je prettig voelen, een warme deken van geluk. We zien dat mensen weer de warmte opzoeken met natuurlijke kleuren. Warmte in verfijnde verlichting, maar ook in intense kleuren. Het Scandinavische kleurenpalet gebruiken we veel. Met deze kleuren kun je meer diepte toevoegen aan je interieur. Dit geeft, zeker in combinatie met natuurlijke materialen, een prachtige, warme uitstraling aan de keuken.

Connected keuken, dé keuken van de toekomst
Comfort zit niet alleen in kleurgebruik, maar ook in slimme oplossingen. Voldoende juist geplaatste stopcontacten en een ingebouwde oplader in je werkblad zijn van die kleine dingen die het leven net wat aangenamer maken. De nieuwste ontwikkeling, die nu echt volwassen wordt, is de connected keuken: slimme apparatuur die je met apps eenvoudig kunt bedienen. Wij laten je graag zien hoe je van deze toepassingen kunt genieten.

Passende stijlen
De kracht van Piet de Wit Keukens is dat wij de keuken altijd ontwerpen als integraal onderdeel van de woning. De grenzen tussen de afzonderlijke ruimtes vervagen. Dat is efficiënt, of je nu groot of kleiner woont. Een stijlvolle keuken die naadloos overgaat in je woonkamer zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit. Deze manier van kijken naar je keuken en woning is uniek en kunnen wij ook alleen bieden doordat wij het ambacht van keukens op maat maken tot in de perfectie beheersen. Voor elke ruimte hebben wij de juiste oplossing.

Betrokkenheid en eerlijk advies
“Ik zie het als mijn taak om onze klanten meer plezier in de keuken te laten ervaren. Wij hebben een schat aan ervaring en hebben al veel, soms schijnbaar onmogelijke, oplossingen bedacht om het kookplezier zo optimaal mogelijk te maken. Dat varieert van de keuze van de juiste keukenapparatuur tot de breedte van de loop van de keuken,” zegt Anja de Wit, mede-eigenaresse en vrouw van Piet. “Daarom ontwerpen wij graag, omdat we geloven dat je geen concessies hoeft te doen als het gaat om maatwerk. En dat biedt vrijheid.”

Haal meer uit je woning door een keukenupgrade
Veel mensen kiezen voor investeren in hun huidige woning in plaats van verhuizen. Zo geef je een nieuwe impuls aan je woning. Een keukenrenovatie is populair, zo merken wij. Hou je van koken en lang tafelen en wil je de keuken omvormen tot het hart van het huis? Dat kan bijvoorbeeld met een uitbouw, een nieuwe keuken of een serre. Een keukenupgrade is echter ook een interessante investering. Dat is echt iets om te overwegen, want investeren in eigen wooncomfort rendeert beter.

Kan je keuken wel een opknapbeurt gebruiken, wil je een andere opstelling of past je keuken niet meer in je huidige interieur? Met een aantal aanpassingen kom je een heel eind. Functionaliteit en esthetiek zijn hierbij de uitgangspunten, bijvoorbeeld een ander werkblad of andere fronten.

Ook het vervangen van de keukenapparatuur is de moeite waard. De nieuwste generatie energiezuinige apparatuur is namelijk stukken zuiniger in gebruik dan oudere modellen, bijvoorbeeld een koelkast met klimaatzones, een waterbesparende kraan, een stoomoven of een inductieplaat. Met nieuwe apparatuur creëer je relatief eenvoudig een vernieuwde keuken, zonder dat de volledige ruimte op de schop hoeft.

Het resultaat telt
Wij maken de keuken en je interieur persoonlijk op maat voor jou en daarom nodigen wij je van harte uit om een keer langs te komen in onze showroom in Zeist. Elk project is uniek en vormt een nieuwe uitdaging. Geen enkele keuken is hetzelfde. Een vakbekwaam team neemt je mee door de wereld van de keuken- en interieurbouw op maat. In de loop der jaren zijn we steeds meer topmerken gaan verkopen. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden en we helpen je graag om inzicht te krijgen in wat het beste bij je past. Wij bieden keuzes passend bij alle wensen en gebruikseisen en de sfeer en uitstraling die je voor ogen hebt.

Open communicatie en een persoonlijke benadering vormen voor ons de basis voor het vinden van dé ideale keuken. We willen dat alles klopt. Want zo ontstaat een keuken op maat, op een natuurlijke manier, passend in de omgeving; een gelukkige plek om te leven. Kijk voor meer informatie op www.pietdewitkeukens.nl

Tot ziens in Zeist!

Piet de Wit Keukens
Laan van Cattenbroeck 11
3703 BH Zeist
030 – 692 32 91

www.pietdewitkeukens.nl