Puccini opent in Utrecht

Het legendarische bonbonmerk Puccini Bomboni uit Amsterdam breekt de stad uit. Een nieuwe Puccini opent in Utrecht aan de Lijnmarkt 36!  In een van de mooiste straatjes van de stad zet deze eigenzinnige chocolatier de deuren wagenwijd open voor fans van échte chocolade. 
Voor chocoladeliefhebbers heeft Puccini Bomboni nauwelijks introductie nodig. Puccini mag zich volgens velen tot de beste chocolatiers ter wereld rekenen. Zaterdag 29 februari opent de allereerste winkel in Utrecht. Volgens Ivor Brinkman, managing director kon, na twee locaties in Amsterdam Utrecht niet uitblijven. ‘De Domstad is levendig, kosmopolitisch en tegelijk charmant. Dat past helemaal bij Puccini Bomboni.’
Familiebedrijf
Puccini Bomboni is een echt familiebedrijf. Moeder Ans en dochter Sabine  ontketenden 30 jaar geleden een heuse chocoladerevolutie. Hun verrassend simpele credo: Wie een bonbon eet, moet échte chocolade proeven. Hier worden de bonbons en andere chocoladecreaties nog altijd ambachtelijk met de hand vervaardigd. De dames selecteren alleen natuurlijke ingrediënten en voegen daar geen extra suikers aan toe. En dat proef je! Elk bonbon is een ware ‘chocolade-explosie’ in je mond die nog lang natrilt.
Dessert
Puccini Bomboni is inmiddels een begrip in Amsterdam én ver daarbuiten met 85.000 klanten per jaar. Een flinke prestatie want moeder en dochter zijn volledig autodidact. Daarom doen ze alles nét even anders en experimenteren ze er vrolijk op los. Het resultaat: fantastische klassiekers én avontuurlijke combinaties zoals chocolade met rabarber, tijm en zelfs nootmuskaat. De basis voor de bonbons is slagroom en chocolade. Er komt geen boter of extra suiker aan te pas zodat de vulling een zuivere, volle en romige chocolade ganache is. Zo is iedere bonbon een waanzinnig sterk staaltje vakmanschap, een kunstwerkje an sich –bíjna zonde om op te eten.
Voor meer info en adressen klik hier.
0 replies on “Puccini opent in Utrecht”