Pre-summer get-a-away: Amàre Beach Hotel Marbella

Op slechts drie uur vliegen geniet je van het Spaanse eten, proost je in de Belvue Rooftop Bar met een van de nieuwe cocktails van Diego Cabrera, laat je verwennen met een spabehandeling en geniet je van de zon aan het stand of bij het zwembad van het hotel.

Het Amàre Beach Hotel Marbella aan de Costa del Sol is een adult-only hotel direct gelegen aan de boulevard en het strand, op een steenworp afstand van het historische centrum van Marbella. Met ruime, moderne kamers, een spa, een stijlvolle beach club, een heerlijk restaurant, een buitenzwembad met jacuzzi en een rooftop bar met een spectaculair uitzicht over Marbella, heeft het alles in huis voor een ultieme pre-summer get-a-way.  Op de blauwe retro fietsen van het hotel ontdek je op je eigen tempo de omgeving en als je in house vermaakt wil worden: het hotel organiseert drie masterclasses per week waaronder flamenco, DJ-ing en cocktails shaken.

Culinair 

Voor Latijns-Amerikaanse fusion gerechten kun je de hele zomer terecht bij Hayaca, het pop-up restaurant gecreëerd door Mauricio Giovanini, de chef-kok van het Michelin-sterrenrestaurant Messina. Messina is gelegen naast het hotel en kreeg haar eerste Michelinster in 2016. Zin in zeevruchten? Bezoek restaurant Mare Nostrum om te genieten van gezonde en smakelijke gerechten met uitzicht op zee.

Wellness

Kom tot rust in de spa. Probeer vooral de nieuwe ‘Sleep Ritual’ behandeling, een ontspannen massage om stress te verminderen, je lichaam te herstellen en door middel van slaapinductie weer in balans te komen.

Amare Art

Het hotel organiseert meerdere kunstzinnige thema avonden en diverse kunstenaars krijgen de kans hun werk te tonen in de verschillende ruimtes van het hotel.

Voor meer informatie zie www.amarehotels.com