Dunner dan een smartphone!

Loewe’s bild 5 OLED is een tv die een mix is van hoogstaande OLED-technologie en een elegante vormgeving met retro-nuances. Denk hierbij aan hout met geborsteld aluminium, een ultradun hoogtechnologisch scherm – dunner dan de meeste smartphones(! )– en een ruime keuze aan staanders.

Stel zelf de perfecte tv samen
De Loewe bild 5 OLED is verkrijgbaar in het natuurlijke ‘Silver Oak’, het getinte ‘Black Oak’ of het hoogglans ‘Piano Black’, die naar wens wordt gecombineerd met een reeks standaarden en geavanceerde geluidssystemen. Kies bijvoorbeeld voor een flexibele wandhouder, tafelpoot of vloerstandaard in de kleuren Silver Oak of Black Oak. Of ga voor een uitvoering met of zonder bijhorende bild 5 soundbar van 80 W. Bovendien kunt u de Loewe bild 5 OLED ook nog koppelen aan het luidsprekersysteem klang 1 of het draadloze klang 5 van Loewe voor een echte concertervaring.

1.000 GB opslagruimte
De Loewe bild 5 OLED heeft een geïntegreerde harde schijf (DR+) met 1.000 GB opslagruimte en kan gebruikt worden om te streamen. Ook kunnen twee live tv-programma’s tegelijk opgenomen worden. Tv-zenders, opnames, apps en andere externe bronnen kunnen eenvoudig worden opgeslagen en toegevoegd aan de startpagina.

Loewe-app
Dankzij de nieuwe Loewe-app kunnen de televisies voortaan ook bediend worden met smartphone en tablet. De Loewe-app kan tevens live op een mobiel apparaat ongecodeerde programma’s afspelen via het thuisnetwerk.

Nieuwe tv-dimensie
Met een dikte van slechts 4,9 mm is de nieuwste generatie OLED-schermen zelfs dunner dan de meeste smartphones. De Loewe bild 5 OLED ziet er dan ook bijna gewichtloos uit. De tv-set heeft een lichte, delicate look, ondanks zijn imposante schermdiagonalen van 55” en 65”. De OLED-technologie zorgt voor kristalhelder beeld met zelfbelichtende pixels. In tegenstelling tot lcd-schermen hebben OLED-schermen geen schermverlichting nodig. Als een pixel wordt uitgeschakeld, wordt die plek inktzwart. Een OLED-scherm kan in minder dan een microseconde van helder verlicht naar bodemloos zwart veranderen, waardoor bewegingen adembenemend natuurlijk worden weergegeven.

Prijzen
• 55” met DR+: vanaf € 3.499/ verkrijgbaar vanaf eind juni 2017
• 65” met DR+: vanaf  € 4.999/ verkrijgbaar vanaf eind juni 2017