Nederlandse Logis Hotels ontvangen Table Distinguée

De nieuwe L’Exception Logis is gelanceerd. Deze gids bevat het aanbod van het premiumsegment van Logis Hotels, met 2.200 onafhankelijke hotel-restaurants in Europa de grootste hotelgroep. Het merk kende aan 71 chef-koks de Table Distinguée toe, waaronder twee Nederlandse Logis hotels. Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo (chef-kok Jos Weel) en Hotel De Bokkepruik in Hardenberg (chef-kok Jaap Istha) mochten  deze onderscheiding voor de meest prestigieuze restaurants in ontvangst mochten nemen.

Dit jaar heeft Logis het genoegen om 71 chef-koks in heel Europa de “Table Distinguée” en aan één chef-kok de “Table d’Exception” toe te kennen. De Tables Distinguées Logis tillen de kunst van de gastronomie naar het hoogste niveau. De Tables d’Exception Logis staan voor een onvergetelijke ervaring en unieke beleving aan tafel bij bekroonde chef-koks.

‘De onderscheidingen Table Distinguée en Table d’Exception geven Logis de mogelijkheid de meest prestigieuze restaurants te selecteren en in de schijnwerpers te zetten. Deze onderscheiding beloont talenten die een streek op de kaart zetten, en unieke vakkennis met passie en respect presenteren,’ vertelt Karim Soleilhavoup algemeen directeur van Logis. ‘L’Exeption Logis brengt deze buitengewone locaties samen in een gids. De toegewijde en gepassioneerde eigenaren en chef-koks van deze prachtige locaties delen hun vakwerk en creëren intense en authentieke belevenissen.’

De Nederlandse Table Distinguée’s

Hotel-Restaurant De Tuinkamer is gevestigd in een prachtig landhuis in Ruurlo is sfeervol en gezellig. In de keuken bereidt chef-kok Jos Weel gerechten met Franse tinten en een compleet eigen stijl. De prijs-kwaliteit-plezier verhouding is uitstekend.

Hotel De Bokkepruik in een voormalig poststation in Hardenberg is een gezellig adres waar men ‘s avonds van culinaire hoogstandjes kan genieten in een modern restaurant. Het is een van de beste culinaire plekken in een prachtige regio omgeven door bossen.

Over Logis Hotels

Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2.200 hotels in Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Het is de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, met als kenmerken een hartelijke ontvangst, comfortabele en goed verzorgde hotels, een uitstekende keuken waar met streekproducten wordt gekookt en een omgeving die uitnodigt op verkenning te gaan. De Logis-hotellier heeft hart voor zijn accommodatie en zijn gasten en geeft graag tips over wat er zoal in de buurt te doen is. De hotels worden ingedeeld op basis van 1 tot maximaal 3 schoorsteentjes voor het verblijf en 1 tot maximaal 3 stoofpotjes voor de keuken. Hotels met het hoogste kwaliteitsniveau voeren het keurmerk Logis d’Exception.

Voor meer info klik hier.

 

 

0 replies on “Nederlandse Logis Hotels ontvangen Table Distinguée”