Zomerse siroop voor de gezonde dorst

Agropošta limonade, een puur product zonder kunstmatige toevoegingen, is nu ook verkrijgbaar in een handige 500 ml fles. De siroop kan naar eigen smaak worden aangelengd met water. Heerlijk voor een grote karaf verfrissende limonade tijdens de barbecue of stranddag. Voor een extra kick: mix de siroop eens door een zonnige cocktail.

De limonade wordt ambachtelijk gemaakt, bevat geen conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen, is laag in suiker en glutenvrij. De Agropošta smaken lavendel, vlierbloesem en salie hebben vanaf juli 2017 het SKAL keurmerk voor biologische producten. Deze glazen fles is gevuld met 500ml pure siroop en kan naar eigen smaak worden aangelengd met water. Heerlijk voor een glas of karaf verfrissende limonade.

DUURZAAMHEID
Agropošta is in 2011 gestart met het produceren van de siropen gemaakt van fruit en planten die met de hand geplukt worden in de natuur. Omdat ecologische duurzaamheid altijd voorop staat en om ervoor te zorgen dat Agropošta limonades enkel de beste planten en de mooiste fruitsoorten bevat steekt het Kroatische familiebedrijf veel tijd en geld in onderricht van lokale boeren.
Alle restanten van de planten en het fruit worden gerecycled en er wordt gewerkt volgens de volgende drie regels:

  • Pluk net genoeg zonder de plant te beschadigen
  • Heb respect voor de natuur
  • Pluk alleen wat we daadwerkelijk gebruiken


SMAKEN:

Citroen
Deze limonade heeft een friszure smaak, gemaakt van de rijpste citroenen uit het Middellandse Zeegebied. Iedere citroen wordt met de hand geperst.

Salie
Een smaakexplosie van jonge, wilde saliebloemen die precies worden geplukt als de knop een bloem wordt. Op dat moment laat de plant namelijk de meeste geur los en dus de meeste smaken.

Vlierbloesem
Vlierbloesem is al eeuwenlang een mooie smaakmaker. Het type vlierbloesem waar Agropošta gebruik van maakt, betreft alleen de meest verse bloesem. Dan zijn de aroma’s op een hoogtepunt.

Framboos
Door de continentale warme dagen in het gebied zijn onze handgeplukte frambozen mierzoet, maar fris tegelijkertijd.

Lavendel
Ken jij de biologische Lavandula Angustifolia plant al? Nee? Na het proeven van deze Lavendel Limonade wil je niet meer anders. De smaak van de gebruikte bloem is zacht en mild en daarom perfect voor een dorstig moment.

Munt
De kruizemunt om precies te zijn. De smaak is uitgesproken, maar niet té. De blaadjes worden met de hand geplukt, net voordat de plant gaat bloeien. Op dat moment zijn de smaken namelijk optimaal en dat proef je.

Voor meer info: agroposta.com

Klik hier voor de store locator.