Luxe vakantiewoningen op Ameland

Ameland Residence biedt jou de mogelijkheid om te genieten in het mooiste stukje ‘buitenland’ in Nederland. Onafhankelijk van het seizoen geniet je van schitterende stranden, natuur, rust en ruimte. Ook op cultureel, sportief en culinair gebied heeft Ameland veel te bieden. Ameland Residence biedt vier luxe duinvilla’s aan in het schitterende duingebied tussen Nes en Buren en nabij het strand.

Onze duinvilla’s zijn voorzien van alle moderne voorzieningen zoals een sauna, luxe badkamers en een solarium. Iedere vakantievilla heeft veel privacy en een ruime tuin met een heerlijk op het zuiden gelegen terras. In de ochtenden en avonden zijn regelmatig konijnen, fazanten en af en toe zelfs reeën te zien in jouw tuin. Strand en bos zijn op loopafstand.

Het nabij gelegen gezellige en authentieke dorpje Nes biedt een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Lees meer over Ameland Residence op http://www.ameland-residence.nlen bekijk het actuele aanbod en eventuele last-minute aanbiedingen van de duinvilla’s.

0 replies on “Luxe vakantiewoningen op Ameland”