Koninklijk overnachten

Voel je de koning te rijk naast Paleis Het Loo

Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Tsaar Peter de Grote was een van de eerste gasten. In de comfortabele, royale 94 hotelkamers ontbreekt het u aan niets. Het hotel heeft een huiselijke en intieme sfeer en de gehele begane grond inclusief het restaurant hebben recent een complete renovatie ondergaan.

Voor een avond culinair genieten van bijzondere en verrassende gerechten bent u van harte welkom in het geheel vernieuwde Kingstreet Restaurant. Op verzoek van vele gasten zijn de beroemde Keizerskroon grillgerechten weer terug, aangepast aan deze tijd, want u kunt uw eigen gerecht samenstellen. De Slow Food gerechten zijn prachtige gerechten met lokale producten en traditionele bereidingswijzen. Gecombineerd met mooie passende wijnen per gerecht in een gezellige en huiselijke ambiance. Het vernieuwde Kingstreet Restaurant staat garant voor een avond vol genieten.
In de Kingstreet Lounge geniet u van een lokale lunch, een heerlijke kop koffie of thee bij de openhaard of van het wines & bites concept, waarbij er lokale hartige snacks en proeverijen worden geserveerd met passende wijnen.

Na een korte wandeling van 3 minuten, langs Paleis Het Loo staat u middenin Kroondomein Het Loo, oog in oog met het wild. Tevens ligt het chique centrum van Apeldoorn op loopafstand en leent de omgeving zich uitstekend voor wandelaar en fietsers.

Koninklijk overnachten kunt u eveneens op de vierde etage in het hotel ontspannen in de sauna, fitness, solarium, Turks stoombad en het verwarmde binnenzwembad; hét enige zwembad met uniek uitzicht op een paleis! Vorstelijke grandeur met oog voor detail, persoonlijk en intiem. Dat zijn de juiste woorden wanneer u terugdenkt aan een verblijf in Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

Kortom; Een gegarandeerd Koninklijk verblijf!