KLM GetYourGuide

Van prio-toegangstickets voor de Eiffeltoren of duiken met haaien in Kaapstad tot het geweldige panoramische uitzicht van het Empire State Building in New York: vanaf vandaag biedt KLM klanten wereldwijd de mogelijkheid om rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide te boeken via KLM op Messenger, KLM.com, de KLM app en op KLM-vluchten via het portal.
Dankzij het nieuwe samenwerkingsverband tussen KLM en GetYourGuide, het grootste online boekingsplatform voor rondleidingen en activiteiten, kunnen KLM-passagiers nu direct via de KLM-kanalen meer dan 30.000 rondleidingen en activiteiten boeken op ruim 2.500 bestemmingen wereldwijd. Reserveren kan direct nadat de passgier een vlucht heeft geboekt, is ingecheckt, tijdens de vlucht, of op ieder ander geschikt moment. De meeste rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide kunnen minder dan 24 uur van tevoren worden geboekt. Digitale tickets en een simpele scan van de QR-code, garanderen toegang tot de attractie. Mobiele gebruikers worden met pushmeldingen door GetYourGuide op de hoogte gehouden over hun geboekte rondleidingen en activiteiten. Deze nieuwe service wordt de komende weken uitgerold via de verschillende KLM-kanalen.
De KLM app is inmiddels 2 miljoen keer gedownload op iOS- en Android-apparaten. Elke dag maken ongeveer 85.000 mensen gebruik van de app om vluchten te boeken of online in te checken en om instapkaarten te downloaden, stoelen te reserveren of de laatste vluchtinformatie te ontvangen.
Over GetYourGuide
Als voornaamste online boekingsplatform voor rondleidingen en activiteiten, biedt GetYourGuide toegang tot ruim 30.000 attracties, rondleidingen en activiteiten in meer dan 2.500 bestemmingen wereldwijd. Van prio-toegangstickets voor de Eiffeltoren tot duiken met haaien in Kaapstad biedt GetYourGuide activiteiten voor iedere reiziger, zowel via de eigen website als in samenwerking met vooraanstaande reisorganisaties over de hele wereld. GetYourGuide is gevestigd in Berlijn, heeft meer dan 360 medewerkers en kantoren in 11 landen. Ga voor meer informatie over GetYourGuide naar www.getyourguide.com.