Kijktip: Oscarwinnaar PARASITE op CineMember

Het Zuid-Koreaanse drama PARASITE van Bong Joon Ho is vanaf heden verkrijgbaar op video on demand-platform CineMember. De film werd eerder bekroond met de Gouden Palm in Cannes en won onlangs een Golden Globe, twee BAFTA’s en vier Oscars, waaronder die voor Beste Film en Beste Regisseur.

Over PARASITE

De film gaat over de werkloze Ki-taek en zijn gezin, die in een krappe woning een arm bestaan leven. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

PARASITE is nog tot 11 juli 2020 te huur voor € 4,99 of te koop voor € 9,99. CineMember is beschikbaar in zowel Nederland als in België. Om je aan te melden klik hier.

Over CineMember

CineMember is opgericht in mei 2018 en is een initiatief van September Film. Het platform wordt met content ondersteund door o.a. Cinéart, Paradiso, Cherry Pickers, Lumière, Cinemien, In The Air en Just Entertainment en biedt ruim 700 kwaliteitsfilms die je voor een vast bedrag per maand op maximaal vier schermen tegelijk kunt kijken. Ook is het mogelijk om de nieuwste films, net uit de bioscoop, eenmalig te huren of te kopen.