Kerstlunchen of -dineren op grote hoogte

De kerstdagen zijn het moment om familie, vrienden en geliefden te verrassen of te bedanken voor het afgelopen jaar. Maar welk origineel en persoonlijk cadeau moet je dit jaar geven? Een ervaring met een blijvende herinnering bijvoorbeeld zoals een lunch of diner in The Penthouse in Den Haag, het hoogste restaurant van Nederland.

Dit jaar is het mogelijk om tijdens de kerstdagen bij het diner jouw dierbaren extra in het zonnetje zetten door ze tussen de gangen te verrassen met het laten vertonen van enkele persoonlijke foto’s op de panorama ramen.
De vakantie van afgelopen jaar, de geboorte van jullie zoon of dochter, de vlam in de pan op de camping of een ander grappig, leuk of romantisch moment afgebeeld op de ramen met de skyline van Den Haag op de achtergrond. Zal voor een onvergetelijke kerstbeleving zorgen.

The Penthouse won dit jaar de Zilveren Ooievaar, de prijs voor uitzonderlijk ondernemerschap in Den Haag. En werd vorig jaar door de Amerikaanse website TripAdvisor verkozen tot een van de beste en meest opmerkelijke restaurants van Den Haag.

Kerstlunch vanaf € 39,00 euro en kerstdiner vanaf € 64,00.

Reserveren en informatie over menu: www.thepenthouse.nl