Kerstchoco’s van Tony’s

Tony’s heeft een nieuwe kerstreep met romige melkchocolade en knapperige gemberkoekjes! Voor in de boom óf eronder, net wat jij wilt. Of ga voor de nieuwe Tiny Tony’s kerstmix. Deze grabbelzak zit vol met Tiny’s in kerstkleuren om te delen.

Net als bij de andere kerstrepen van Tony’s, zit ook in de nieuwe variant een kerstboom verstopt in je reep. Met extra veel chocolade eromheen, waar je ’m uit kunt breken. Om vervolgens in de boom te hangen, naast die andere toppers van Tony’s: de melk glühwein en de puur mint candy cane, want ook die zijn deze kerst van de partij.

Tiny Tony’s

Ook nieuw deze kerst is de Tiny Tony’s kerstmix, met tiny chocolaatjes in melk, wit en melk hazelnoot. Ideaal om tussendoor van te genieten of gebruik ze als kerstversiering. Net als alle andere Tony’s repen zijn de kerstrepen en de Tiny’s in de kerstmix gemaakt van volledig traceerbare cacaobonen én -boter uit West-Afrika.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe kerstreep en de Tiny’s kerstmix zijn, net als de andere kerstrepen, vanaf nu te koop bij de meeste supermarkten. Voor de kerstreep geldt een adviesverkoopprijs van € 3,69. De Tiny’s kerstmix, die ook verkrijgbaar in Tony’s online chocoshop, gaat voor € 4,99.

Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is opgericht om een einde te maken aan moderne slavernij, illegale kinderarbeid en uitbuiting in de cacao-industrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een impactbedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen. Sinds de oprichting door de makers van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde in 2005 strijdt Tony’s Chocolonely voor een eerlijke en gelijkwaardige supply chain. Zij willen niet alleen hun eigen chocolade 100% vrij van moderne slavernij en illegale kinderarbeid maken, maar alle chocolade wereldwijd. Ze kopen de cacaobonen direct in bij partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust en werken intensief met ze samen. Zo geven ze het voorbeeld, dat chocolade maken anders kan. En zo inspireren ze anderen om hen te volgen. Ook jij kunt meedoen. Hoe? Door Serious Friends met Tony’s te worden. Of door als bedrijf onderdeel te worden van Open Chain. Hoe meer mensen kiezen voor eerlijke chocolade en Tony’s verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade de norm wordt. Tony’s Chocolonely is uitgegroeid tot het grootste chocolademerk van Nederland en is nu bijna wereldwijd verkrijgbaar, met vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Engeland en DACH.

Klik hier voor meer informatie.

0 replies on “Kerstchoco’s van Tony’s”