Kerst wordt nog magischer met een sprookjesboom

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de magie in huis wordt gehaald en er weer groots mag worden uitgepakt met kerstversiering. Sissy-Boy en de Efteling zijn tot een sprookjesachtige samenwerking gekomen. Met een oog voor design vanuit Sissy-Boy en de betoverende wereld van de Efteling, is er een bijzondere en unieke collectie winterse ornamenten voor in de kerstboom gecreëerd.

De collectie

De collectie bestaat uit vijf unieke ornamenten die door een familiebedrijf uit Duitsland met de mond zijn geblazen, zijn voorzien van een écht laagje zilver én stuk voor stuk met de hand zijn beschilderd. Van elk van deze collectors items worden maar 300-350 stuks geproduceerd. Daarnaast worden de ornamenten ook nog eens verpakt in een wonderschoon en op maat gemaakt doosje om ze zorgvuldig te kunnen bewaren en zo een herinnering voor de toekomst te creëren. De ornamenten bestaan uit de Roodkapje, De Kikkerkoning, De zes Zwanen, Langnek en Ezeltje strek je.

De limited edition ornamenten zijn te koop in geselecteerde fysieke winkels van Sissy-Boy & op www.sissy-boy.com De verkoopprijs is v.a. €29,99.

0 replies on “Kerst wordt nog magischer met een sprookjesboom”