Kermi trendsetter in douche- en warmtedesign

Welke look uw badkamer ook heeft, ons assortiment sluit perfect aan op uw wensen. Puur genieten van warmte, luxe en comfort in een badkamer in stijl. Kermi designradiatoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Een designradiator in de badkamer, keuken of hal; voor iedere plek in huis is een passend model te vinden.

Casteo: Strak design, pure luxe

Door eenvoud en symmetrie heel bijzonder en daardoor een onderscheidende uitstraling. De platte verwarmingsbuizen zijn geïnspireerd op hedendaagse trends. Door de grote openingen kunnen handdoeken eenvoudig opgehangen worden. Casteo is makkelijk in te plannen. Casteo-D kan uitstekend uw oude radiator vervangen. Ook verkrijgbaar als elektrische bijverwarming of als Casteo-E voor een volledig elektrische radiator.

Tabeo: Weelde en comfort als eenheid ervaren

Een radiator moet in eerste instantie behaaglijke warmte bieden. Tevens moet de radiator in de ruimte in het oog springen en schitteren als een fraai afgewerkt kunstobject. En ten slotte mogen de functionele kenmerken zeker niet ontbreken. Tabeo verwezenlijkt dit allemaal; hij is niet alleen ontworpen om gemonteerd te worden in badkamers. Het strakke ontwerp kenmerkt zich door vlakke en platte verwarmingsbuizen, waarbij de geïntegreerde handdoekbeugels volledig hun zijn recht komen.

Signo: Zuivere heldere lijnen

In Signo lopen de lijnen vloeiend in elkaar over. Met zijn hoog thermische comfort en vierkante verwarmingsoppervlakken geeft deze designradiator een karakteristieke uitstraling aan elke kamer in uw woning. Keuze uit maximaal drie panelen onder elkaar. Naar keuze is uitvoering links of rechts mogelijk.

De nieuwste doucheschermen

Tusca: Uitdagend flexibel ontwerp

Een opvallend kenmerk van Tusca is de horizontale robuuste comfortabele handgreep, die mooi en stoer is. Men kan ook kiezen voor een meer ingetogen ontworpen handgreep. Deze past uitstekend op smallere deuren. De deuren zijn op een comfortabele manier naar binnen en buiten te openen dankzij het scharnierdesign met geïntegreerd liftsysteem. De deur wordt lichtjes omhoog geheven over eventuele vloeroneffenheden en zakt daarna terug naar beneden voor een betrouwbare sluiting.

Nica: De perfecte schuifdeur met grotere instapvrijheid

Deze ruimtebesparende schuifdeuren zijn op de tegelvloer of douchevloer te monteren en bieden hierdoor een makkelijke, onbelemmerde toegang tot de douche. De geïntegreerde functie van het soft-open en soft-closemechanisme maakt dat de deuren soepel en comfortabel te openen en te sluiten zijn. De schuifdeur heeft weinig profiel en lijkt daarom bijzonder transparant. Nica heeft een ergonomische ontworpen handgreep. Aangenaam in gebruik.

Kermi Extra: Speciaal voor u gemaakt

Met het speciale programma draagt ook uw douche- opstelling en designradiator uw persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan zwart soft, gecombineerd met witte accenten in uw badkamer: stoer, strak en het staat altijd opgeruimd.

Kermi douchescherm met spiegelglas Een echte blikvanger in uw badkamer! Kermi spiegelglas maakt van uw douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende bij-effect van extra diepte en licht in de badkamer. Verkrijgbaar op alle rechte delen van 6 en 8 mm veiligheidsglas, maar ook als combinatie van alleen vast segment, deur of zijwand.

W: kermi.nl

0 replies on “Kermi trendsetter in douche- en warmtedesign”