Kepri Cotton: luxury at your fingertips

Kepri Cotton is het nieuwe Nederlandse bedlinnen merk dat staat voor duurzaamheid en vakmanschap De lakens van Kepri Cotton worden uitsluitend online verkocht en zijn daarmee bereikbaar voor iedereen. Rechtstreeks van de producent naar de slaapkamer. Met de jarenlange ervaring van de initiatiefnemers en met als doel de consument een eerlijk en duurzaam product te bieden, bewijst Kepri Cotton dat luxe ook verantwoord kan zijn. “We leven in een wegwerpmaatschappij: kopen, gebruiken, weggooien en weer opnieuw beginnen is het mantra. Bij Kepri Cotton zijn we ervan overtuigd dat dit anders kan. Sterker nog: anders móet. Daarom willen wij pertinent geen deel uitmaken van één van de meest vervuilende industrieën ter wereld.”

De lakens worden ethisch geproduceerd in India van biologisch katoen met extra lange vezels. De kwaliteit van de lakens is superieur; het katoen is heel zuiver en het bedrijf is GOTS gecertificeerd. De katoen is vrij van pesticiden en herbiciden. De keuze om 2-ply yarns te gebruiken is onderscheidend. Door tijdens het weefproces een optimale ‘tread count’ van 400 TC en 500 TC te realiseren, wordt een doek verkregen dat comfortabel en luxueus aanvoelt. Er zijn twee kwaliteiten: Percale 400TC en Satijn 500TC. Beide kwaliteiten zijn 100% Organic Cotton en voor beide kwaliteiten wordt hetzelfde 2-ply garen gebruikt.

Kepri Cotton lakens zijn verkrijgbaar in vele maten, zodat de koper altijd verzekerd is van een perfecte pasvorm. Door de tijdloze vormgeving passen de lakens in elk interieur. Het ingetogen kleurenpalet biedt de mogelijkheid om vrij te mixen en matchen. Zo staan de lakens van Kepri Cotton garant voor een kwalitatieve en tijdloze uitstraling.

Kepri Cotton is verkrijgbaar op www.kepricotton.com

0 replies on “Kepri Cotton: luxury at your fingertips”