Houten vloeren van VloerenExclusief

Passie voor hout – VloerenExclusief is al méér dan 20 jaar dé specialist in maatwerk parketvloeren voor betaalbare prijzen. Van A tot Z wordt alles verzorgd, waarbij vakmanschap en kwaliteit de rode draad zijn. Ons oog voor detail en verzorgde afwerking, zorgen ervoor dat uw eikenhouten vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren.

Advies op maat – Het vakmanschap van VloerenExclusief gaat verder dan alleen de eikenhouten vloer. Anita van der Heijden en haar team bewegen al jaren in de wereld van Interior Design. Haar know-how zorgt voor passende adviezen bij uw huis en interieur. Vanaf dag één wordt u begeleid en vakkundig geadviseerd om al uw wensen te kunnen vervullen. Alles is mogelijk, niets is te gek.

Betaalbare luxe – Mooi hoeft niet duur te zijn. Overtuig uzelf van de betaalbare exclusiviteit. Door rechtstreekse houtimport en de productie grotendeels in eigen hand te houden, zijn wij in staat deze stelling waar te maken. Ontdek nu de complete collectie eikenhouten vloeren van VloerenExclusief.

Made-to-measureAlle planken worden volgens onze hoge kwaliteitstandaard geselecteerd, ambachtelijk behandeld en afgewerkt met een kleur en afwerklaag naar keuze. Als extra service kan de kleur nog gefinetuned worden bij u op locatie. Iedere vloer is uniek, zo ook de klant.

Meer informatie: www.vloerenexclusief.nl