Hippe buitenposters en balkonschermen

Grafische posters zijn al enkele jaren populair in interieurland. Dit voorjaar zien we die trend ook steeds vaker buiten terugkomen. De tuinposters en balkonschermen van SIPP Outdoor sluiten helemaal aan op die ontwikkeling. Vanaf dit voorjaar zijn ze onder andere online verkrijgbaar via Balkonafscheiding.nl, vtwonen en fonQ.

De tuinposters en balkonschermen van SIPP Outdoor zijn er in diverse opvallende designs: grafische prints, inspirerende teksten, botanische illustraties, hout-look en met een bohemian feel.

Met de weersbestendige posters kunt u uw buitenwand nu n sfeervol aankleden.” Weersbestendig De posters en balkonschermen van SIPP Outdoor kunnen prima tegen een stootje. Ze zijn gemaakt van vinyl, houden nattigheid tegen en verkleuren niet door de zon.

Met de handige metalen ogen hangen de balkonschermen en posters in een mum van tijd. Met stevig klittenband of tiewraps blijft alles op zijn plek. De posters zijn er in twee maten: 50 x 70cm en 70 x 100cm vanaf € 19,95. Balkonschermen zijn enkel- en dubbelzijdig verkrijgbaar, zodat de buren ook kunnen genieten van de hippe prints.

De schermen zijn in verschillende formaten te bestellen vanaf € 35,-.

Meer informatie: www.trendyproductsonline.nl