HEMA huiswijn valt in de prijzen

HEMA heeft een International Salute to Excellence Award in de wacht gesleept voor hun droge witte huiswijn. HEMA kreeg de award uitgereikt tijdens de “World of Private Label” International Trade Show in de RAI in Amsterdam. HEMA’s witte huiswijn werd uitgekozen als ‘best value’ wijn in de categorie Frans wit.

HEMA huiswijn: best value Frans wit
Maar liefst 300 private label wijnen van 39 retailers wereldwijd deden mee om een felbegeerde Salute to Excellence Award in de wacht te slepen. HEMA’s droge witte huiswijn werd als ‘best value’ witte Franse wijn aangewezen door een internationale jury bestaande uit Masters of Wine, wijnschrijvers, sommeliers en retailexperts. Onder de jury bevonden zich ook Nederlandse wijnexperts als Cees van Casteren MW en Jacqueline Snoeker.

World of Private Label International Trade Show
De award ceremonie vond plaats tijdens de World of Private Lable International Trade Show, die jaarlijks wordt georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association (PLMA). Alle prijswinnende producten zijn tijdens de Trade Show op 29 en 30 mei te bewonderen in de RAI in Amsterdam.

De HEMA huiswijn (75 cl. € 3,-) is verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via deze link.