Hands Off My Fortune-reep!

Voormalig Olympisch hockeyster Naomi van As heeft samen met Hands Off My Chocolate een chocoladereep ontwikkeld: de Hazelnut Fortune Cookie-reep. Een extra lief cadeau voor iemand die een kleine opsteker kan gebruiken, want naast dat de reep enorm lekker is, bevat iedere verpakking een persoonlijke gelukswens van Naomi.

Fortune Friday

Naast Naomi’s funny fortune wensen is ieder gelukspapiertje voorzien van een getal dat een bijzondere betekenis voor haar heeft. Vanaf vrijdag 8 mei zal Naomi iedere vrijdag aan het rad van fortuin draaien. En met de getallen op de papiertjes zijn tijdens Wheel of Fortune mooie prijzen te winnen. Bewaar je gelukspapiertje(s) dus goed en houd de Hands Off-Instagram in de gaten!

Eerlijke chocolade

Hands Off wordt gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade, die wordt gemaakt van eerlijke cacao. Hands Off ondersteunt namelijk de Cocoa Horizons Foundation. Deze onafhankelijke non-profit organisatie ondersteunt cacaoboeren en daarmee ook hun gemeenschap en de natuur in Ivoorkust, Ghana en Tanzania. Via trainingen en educatie ter plaatse leren de cacaoboeren hoe ze hun cacao op een duurzame wijze kunnen verbouwen. De boeren ontvangen naast verschillende trainingen om meer uit hun land te halen ook een premium prijs voor de cacaobonen. Cocoa Horizons werkt samen met 151 coöperaties in West Afrika. Meer dan 135.000 boeren hebben zich al bij deze coöperaties aangesloten. Door met zoveel boeren samen te werken, wordt er veel impact gemaakt.

De Hazelnut Fortune Cookie reep is verkrijgbaar bij de Jumbo en via de Hands Off My Chocolate webshop. Hierna zullen de repen geleidelijk instromen bij andere supermarkten waaronder de Albert Heijn en Plus. Prijs ca. € 2,19