Gelderlandplein

Gelderlandplein is een luxueus winkelcentrum met internationale aantrekkingskracht. Met meer dan 90 winkels, restaurants en zelfs een hotel biedt Gelderlandplein een prachtige doorsnede van internationale merken en lokale ondernemers.

Je kunt hier makkelijk de hele dag doorbrengen. Begin met een goed ontbijt bij Le Pain Quotidien. Ga daarna op zoek naar die ene perfecte outfit bij Mango, Rick Moorman House of Men, Pauw, Modehuis Blok, Sissy Boy, Esprit, IKKS, Costes, Rogge of een van de vele andere modewinkels. Je nieuwe favoriete schoenen vind je bij Zwartjes van 1883 of Van den Assem. Voor de kinderen slaag je zeker bij Petit Bateau en Cedille. Maar winkelen is bij de meeste kinderen niet favoriet, dus terwijl je een pauze neemt bij Coffee Company, kunnen de kinderen lekker spelen bij Kiddieland op het centrale plein. Tegen lunchtijd kun je bij Gelderlandplein kiezen uit vele restaurants of afhaallocaties met een internationale cuisine. Kies bijvoorbeeld voor de overheerlijke Italiaanse broden van Gusto di Casto of bezoek de Japans-Koreaanse winkel Shilla, die een groot aanbod aan lunchgerechten serveert. Bij de viswinkel kun je typisch Nederlandse specialiteiten vinden. Terwijl je door de gangen kuiert, kun je genieten van kunstwerken van bekende internationale kunstenaars, die tussen de winkels zijn geëxposeerd. Tijdens je speurtocht kom je misschien dat speciale cadeautje tegen voor jezelf of je dierbaren bij Siebel of Rituals. Ga naar La Valise voor een mooie koffer of een nieuwe (leren) tas. Proef verrukkelijke lekkernijen bij Leonidas en Huize van Wely. Inspiratie voor de nieuwste trends in wonen en interieur vind je bij Total4Living, Riviera Maison en Bröring. Sluit de dag af bij een van de restaurants of met een cocktail in de hotelbar – alles onder één dak!

Gelderlandplein is vanaf hartje Amsterdam goed te bereiken met de tram of bus en ligt dichtbij station Amsterdam-Zuid. Kom je met de auto, dan parkeer je de eerste anderhalf uur gratis.

W: www.gelderlandplein.nl