De Thuisborrel Club: de Luxury Hotel Bar Edition

Een zomerse BBQ, een vriendenweekend of gewoon omdat het buiten keihard regent en het binnen gezelliger is? Bestel de Luxury Hotel Bar Edition van de Thuisborrel Club voor extra fun en feestelijkheid met bijzondere cocktails.

The Luxury Bar Edition
De Thuisborrel Club is in het leven geroepen om (cocktail)bars, die nog steeds hun deuren gesloten moeten houden, te supporten. Na de eerste succesvolle editie in mei is het tijd voor een vervolg: de Luxury Hotel Bar Edition waarin vier bars van Amsterdams’ finest en meest luxueuze vijfsterrenhotels hun cocktailrecepten prijsgeven. Anders dan de vorige keer, draait het nu vooral om de kennis die de bars met je delen en het verbeteren van je skills. De deelnemende bars zijn: Vault Bar van het Waldorf Astoria, Amstel Bar van het Amstel Hotel, Bar Twenty Seven van het gelijknamige boutiquehotel Hotel Twenty Seven en Taiko Bar van het Conservatorium Hotel.

De Thuisborrel box
De cocktailboxen zijn doorlopend te bestellen en te gebruiken op een tijdstip naar keuze en zijn verkrijgbaar in twee varianten: de small à € 29,50 bevat ingrediënten voor vier cocktails (één van elke bar) en in de large à € 49,50 vind je de bestanddelen voor acht cocktails (twee per bar). Denk daarbij aan de Aberdeen Sour, een net wat spannendere versie van de ‘Whisky Sour’, de ‘Charlie Chaplin’ met Sloe Gin en abrikozen likeur en ‘De Wallen’ met Disaronno en passiefruit. Voor de bewuste drinker bevat de box twee frisse en fruitige (en minstens zo lekkere) non-alcoholische cocktails. Elke cocktail komt met een tutorial waarin de bartender alles haarfijn uitlegt. Deze tutorials ontvang je per mail zodra de bestelling is afgerond.

De cocktailboxen zijn te bestellen via www.dethuisborrelclub.com.