De luxe van lang tafelen zonder te schrikken van de rekening!

Een hele avond genieten van een levendige atmosfeer, in een eclectisch interieur en een uitgebreide menukaart met gerechten waarvan je er zoveel kunt bestellen als je maar wilt voor een vaste prijs? Of even goed lunchen met die perfecte klassieker van de de à la carte kaart voordat je het strand op gaat? Het kan voortaan bij restaurant ChouChou aan de compleet vernieuwde noordboulevard in Scheveningen.

Lekker lang tafelen
 ChouChou beschikt over een uitgebreid à la carte lunchmenu en voor een vaste en betaalbare prijs bestel je de gehele avond lang gerechten van de kaart. De kaart staat vol met diverse internationaal georiënteerde gerechten en Europese klassiekers die bij iedereen wel in de smaak vallen. Zo lunch je met een Japanse Egg sandwich, fleur je de borrel op met een blooming onion en verras je je date met het sushimenu van de chef. ChouChou werkt niet met een tijdslot en dus kun je net zo lang blijven genieten als je wilt – zonder pijn in je portemonnee.

Fijne plek 
Bij het betreden van het restaurant waan je je eerder in een buzzing metropool dan aan het strand. Een opvallende vloer, kleurrijke lampen, gouden details en stoelen bekleed met Ginkgo-bladeren – het is één grote eclectische mix van fotowaardige hoekjes. Het vele gebruik van planten en botanische prints zorgt voor een levendige look en laat je energieker weggaan dan dat je binnenkwam. ChouChou is zeven dagen in de week vanaf 12.00 uur geopend. Uiteraard worden de richtlijnen van het Protocol Heropenen Horeca van de Koninklijke Horeca Nederland gevolgd.

Kijk voor de prijzen en de menu’sop www.chouchou.nl

 

 

0 replies on “De luxe van lang tafelen zonder te schrikken van de rekening!”