Creëer rust en ruimtelijkheid met extra breed laminaat

Floer Landhuis laminaatvloer in Licht Eiken Extra Breed

De ruimtelijkheid in een woning wordt beïnvloed door verschillende factoren. Kleurgebruik, lichtinval en de indeling van het huis spelen een grote rol. De keuze voor een vloer is ook een belangrijk aspect in een interieur. Creëer rust en ruimte in de woning met extra breed laminaat.

Floer laminaat onbehandelde eik breed laminaat

Breed laminaat

Breed laminaat draagt bij aan de optische beleving van een ruimte. Simpel gezegd komt dit doordat een brede plank een groter oppervlakte bedekt in vergelijking met een smallere laminaat plank. Er zijn minder vloer delen nodig om hetzelfde oppervlakte te bedekken. Hierdoor zijn er minder naden, ook wel groeven genoemd in het vloeroppervlak. Dit draagt bij aan een rustiger vloeroppervlak. Is er de voorkeur om te zorgen voor meer rust en een ruimtelijk gevoel in de woning? Het kan met brede laminaat vloeren.

Vloer patronen

Naast XL laminaat zijn patronen in het vloer oppervlakte een handige manier om te zorgen voor een optisch effect. Een visgraat vloer (oftewel punt patroon) accentueert de omvang van de ruimte. Patroon vloeren dragen hier sterk aan bij door het legpatroon van de vloer delen. Leg de punt van het visgraat richting het licht en zorg voor een ruimer effect!

Van breed naar XL laminaat

Door de verschillende collecties is er een ruim aanbod. Hierdoor zijn er brede laminaat en XL laminaat vloeren. Het eiken laminaat met een breedte van 24,4 cm heeft een waterbestendige afwerking en een mooie V-groef rondom. Het legt nadruk op de grote van de plank. Naast deze vloeren is er ook XL laminaat met een breedte van 32,8 cm. De kasteel formaat laminaat vloeren zijn afgewerkt met een 2 V-groef en een doorlopend patroon. Hierdoor hebben deze extra brede laminaat vloeren eindeloze lange banen wat  ruimtelijkheid en rust creëert in een woning. Breed laminaat draagt daardoor bij aan een groots effect!

Bekijk het vloeren assortiment van Floer op Floer.nl

0 replies on “Creëer rust en ruimtelijkheid met extra breed laminaat”