Coole Kikker in Eigen Land

Gezondheid is tegenwoordig niet alleen hot, maar ook onzettend cool! Min 110 graden Celsius om precies te zijn! Snelle weldaad voor lichaam en geest in slechts 3 minuten is sinds kort mogelijk bij N-ice in Amsterdam. Dit Cryotherapie centrum is gevestigd in Buitenveldert aan winkelcentrum Gelderlandplein en biedt onder andere Whole Body Cryotherapy aan. Dit is een koudetherapie afkomstig uit Japan en is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met chronische aandoeningen zoals reumatoïde artritis, maar het heeft veel meer voordelen. Het is wereldwijd bekend en wordt veelvuldig gebruikt door sporters en celebrities om zich vitaler te voelen en er jonger uit te zien. Nu is Whole Body Cryotherapy toegankelijk gemaakt voor de ‘gewone mensen’ in ons kikkerlandje en kun je het zelfs tussen de boodschapen door even doen.

Tijdens de Whole Body Cryotherapy verblijf je 3 minuten in een cabine van -110 graden Celsius, alleen of met maximaal 3 anderen. Je draagt ondergoed, zwemkleding en de door N-ice verzorgde mondkapjes, wanten, muts en sloffen om je te beschermen. De cabine is qua uiterlijk vergelijkbaar met een saunaruimte en ziet er vertrouwd en bijna misleidend warm uit door het hout aan de muren. Je wordt tijdens de sessie begeleid door één van de Cryo Coaches van N-ice. Door de korte blootstelling aan extreme kou maakt je lichaam in hogere mate stoffen aan die zorgen voor een betere gezondheid en gemoedstoestand. Het luxe van N-ice is dat je niets mee hoeft te nemen, waardoor je elk moment van de dag langs kunt komen. Er zijn heerlijke badjassen en mocht je toch niet in jouw sexy lingeriesetje willen staan, dan biedt N-ice ook de mogelijkheid om een boxer of topje te lenen. Als je klaar bent kun je opwarmen op een trampoline of fiets of even ontspannen zitten met een gratis kopje verse gemberthee. Ook de individuele paskamers dragen bij aan het gevoel van luxe en het interieur doet denken aan Japan met een moderne twist.

Naast Whole Body Cryotherapy biedt N-ice ook een aantal lichaamsbehandeling aan (eveneens met kou) zoals Cryolipolyse, het bevriezen van vet waardoor het lichaam wordt geshaped, of een Cryofacial die de doorbloeding en collageenaanmaak bevordert. Alle treatments zijn veilig, niet invasief en worden uitgevoerd door een specialist in overleg met de N-ice arts. Single sessie WBC voor € 35 en een onbeperkt maandabonnement voor € 99 per maand. Kijk voor meer informatie en prijzen van de treatments op www.n-icecryo.com