Combineer maximale hygiëne met ultiem design en gebruiksgemak

Hygiëne is vandaag de dag belangrijker dan ooit, het liefst in combinatie met een stijlvol design. TECE biedt diverse sanitairproducten die maximale hygiëne verzekeren. De producten van TECE hebben bovendien een hoogwaardig design en bieden u veel extra voordelen.

Een fris en schoon onderlijf

Zo biedt TECE de ideale combinatie van een wc en een bidet ineen, met de douche-wc TECEone. Met een douche-wc veegt u niet met wc-papier of natte doekjes, maar reinigt u met water. Dit is veel hygiënischer en zachter voor uw huid en handen.

Beter voor het milieu

Een douche-wc heeft een positieve invloed op het milieu. In toiletpapier en natte doekjes zitten schadelijke stoffen die in het afvalwater terechtkomen. Wat er niet in komt, hoeft er ook niet uitgehaald te worden. Bovendien wordt door minder papiergebruik aanzienlijk bespaard op bomen en komen productie-, verpakkings- en vervoerskosten van papier te vervallen.

Duurzaam en betrouwbaar

Douche-wc’s zijn vaak behoorlijk prijzig en ook de installatie is duurder, doordat er behalve water en riolering ook een stroomaansluiting nodig is. Daar brengt TECE met de TECEone verandering in. De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor is deze douche-wc duurzaam in gebruik, betrouwbaar en gunstiger in prijs.

Toiletpot TECEone in hetzelfde elegante design als de douche-wc

Keramiek in hetzelfde design als douche-wc

Naast de douche-wc levert TECE een toilet zonder douchefunctie met hetzelfde elegante design en een ergonomische bril met softclose-functie. Dit toilet is randloos (rim-free) en heeft een geïntegreerde spatbescherming. Dit resulteert in een effectieve spoeling, zodat de rand minder snel vervuilt. Dankzij de randloze constructie, de ergonomische vormgeving van de wc-bril en de mogelijkheid om de zitting snel te verwijderen, kunnen bril en zitting eenvoudig gereinigd worden: een fris toilet, meer hygiëne en minder schoonmaaktijd. Bovendien kunnen de douche-wc en het standaard toilet qua design perfect met elkaar gecombineerd worden. Kies bijvoorbeeld voor een douche-wc in de familiebadkamer en plaats het toilet in de gastenbadkamer.

Aanraakvrij spoelen voor meer hygiëne

Ook op het gebied van wc-bedieningsplaten maakt TECE het verschil met aanraakvrij spoelen. De aanraakvrije bedieningsplaten combineren een maximale hygiëne met een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak. Dankzij de aanraakvrije bediening van de wc’s wordt de overdracht van bacteriën en virussen via de bedieningsplaat voorkomen.

De aanraakvrije wc-bedieningsplaat TECElux Mini voorkomt overdracht van bacteriën en virussen

De minimalistische series TECElux en TECElux Mini zijn markant en opvallend. Beide hebben een frontplaat van echt glas. Dit gladde glas heeft geen naden waarin zich vuil en bacteriën kunnen ophopen en is dus eenvoudig te reinigen. Als u in de buurt van het toilet komt, lichten de contouren van de bedieningstoetsen op. U activeert de spoeling door uw hand even voor de toets te bewegen. Aanraakvrij, dus hygiënisch en veilig! De oplichtende toetsen zorgen bovendien voor voldoende licht s ’nachts, zodat u zich veilig kunt oriënteren.

TECElux: het summum van techniek

Wat ingebouwde techniek betreft overtreft de TECElux alles. Het TECElux-systeem bestaat uit een wc-inbouwframe in combinatie met een elegante bedieningsplaat van zwart of wit glas. De TECElux is voorzien van de waterbesparende duospoeltechniek en een luchtreinigingssysteem dat nare geuren voorkomt. Tot slot kan met de TECElux de zithoogte naar wens worden ingesteld.

Nieuw: TECEsolid aanraakvrij

Inspelend op de vraag naar meer hygiëne introduceert TECE de aanraakvrije wc-bedieningsplaat TECEsolid. Bij deze elegante wc-bedieningsplaat wordt voor het eerst een innovatieve sensor uit de cameratechnologie gebruikt voor het activeren van de spoeling. Deze ToF-sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infraroodsensor en maakt onderscheid tussen bewegingen in de ruimte en hand- en zitposities. Wanneer u in het herkenningsbereik van de bedieningsplaat komt, lichten de knoppen voor de enkele of dubbele spoeling op. De toetsen worden geactiveerd bij een afstand van 2 cm. Als u vergeet te spoelen, wordt automatisch de veiligheidsspoeling geactiveerd.


Maximale hygiëne met de nieuwe aanraakvrije wc-bedieningsplaat TECEsolid.

De wc-bedieningsplaat is – met slechts 6 mm voor de muur – zeer vlak en minimalistisch vormgegeven. Om deze bij de verschillende stijlen harmonieus in te passen, is de bedieningsplaat verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het model van geborsteld roestvaststaal is tijdloos en universeel. Om vingerafdrukken te voorkomen, is het optioneel te leveren met anti-fingerprint beschermlaag. Naast roestvaststaal is de bedieningsplaat verkrijgbaar in glanzend chroom, glanzend wit, mat wit en mat zwart.

0 replies on “Combineer maximale hygiëne met ultiem design en gebruiksgemak”