Breitling brengt kleurrijk eerbetoon aan de Helden in de zorg

In april dit jaar introduceerde Breitling: de Superocean Heritage ’57 limited edition. Deze werd gelanceerd tijdens Breitling’s allereerste webcast die, vanwege de pandemie en de lockdowns, wereldwijd live werd gestreamd.  De overweldigend positieve feedback op dit uurwerk heeft Breitling doen besluiten om een tweede editie te lanceren, deze keer met een blauwe wijzerplaat, in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor de helden in de zorg in enkele van de zwaarst getroffen landen (Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland, Japan en de V.S.). 
Superocean Heritage ’57 Limited Edition II
Bij de Superocean Heritage ’57 Limited Edition II draait alles om kleur. De op regenboog geïnspireerde highlights vormen een duidelijke link naar het symbool dat de steun voor eerstelijnszorg medewerkers over de hele wereld vertegenwoordigt. Dit model heeft een roestvrijstalen horlogekast van 42 millimeter en een bi-directionele draaibare ring met een ultraharde blauwe keramische ring en een blauwe wijzerplaat. Een van de meest opvallende kenmerken zijn de kleuraccenten die de uren op 12, 3, 6 en 9 uur op de wijzerplaat markeren. De uurmarkeringen en de uren- en minutenwijzers zijn bedekt met Super-LumiNova® in een regenbooggradatie van geel, groen, blauw, indigo, violet, rood en oranje.
De Superocean Heritage ’57 Limited Edition II is verkrijgbaar met een goudbruine vintage geïnspireerde leren band met speld of vouwsluiting of een geïntegreerde Ocean Classic roestvrijstalen armband met een vlindersluiting. Voor iedereen die nog meer kleur wil toevoegen, kan deze Limited Edition worden gecombineerd met een levendige Outerknown ECONYL® NATO-riem voor garen, afzonderlijk verkrijgbaar in een van de zes kleurencombinaties: blauw met donkerblauwe strepen en voering, lichtblauw met donkerblauwe strepen en voering, geel met oranje strepen en voering, grijs met zwarte strepen en voering, rood met zwarte strepen en voering, en groen met zwarte strepen en voering.
De oplage is beperkt tot 1000 stuks. De achterkant van de kast is gegraveerd met de woorden “ONE OF 1000”.