Bijzonder vakkundige meubelmakers

Ontwerp Marcel Wolterinck uitvoering Vonder

Met ambachtelijk vakmanschap maakt Vonder voor iedere opdrachtgever een interieur op maat. Daarbij wordt gelet op de sfeer, de verhoudingen het detail, alles moet kloppen. Zo ontstaan ruimtes die rust en tijdloze schoonheid ademen. Ook op een natuurlijke manier passend bij de architectuur en de omgeving, een harmonieuze plek om gelukkig te leven.

Vormgevers


Ze zijn ook vormgevers die met de klant meedenken. Architecten en ontwerpers vinden een partner om complexe projecten perfect uit te voeren. Vonder onderscheidt zich door een uitgebreide kennis van techniek en afwerking; dekkend gelakt, gebronsd, geborsteld, geolied of gepolitoerd, met leer bekleed of voorzien van zijde, alles is handmade en tailor-made.

De keuken is een ontwerp van Kate Hume in samenwerking met Vonder

Keuken

De keuken uit de Crosby collectie is een ontwerp van Kate Hume in samenwerking met Vonder. Gemaakt in kenmerkende eenvoud en elegantie, met een bijzondere aandacht voor het detail. Dit is terug te zien in de verhoudingen en de afwerking van het hout, het plankeffect in de keuken en het gebruik van luxueuze materialen, zoals marmer en leer.

Ontwerp Marcel Wolterinck uitvoering Vonder
Thuiswerken wordt een genot in deze werkkamer die Vonder in samenwerking met Wolterinck ontwerpstudio creëerde

Werkkamer

In samenwerking met Wolterinck ontwerpstudio maakte Vonder een prachtige werkkamer, met kasten in een combinatie van gekleurd wenge en inzetkasten van licht eiken. Een gastvrije en warme plek om te verblijven.

Deze fraaie deur van Océan is op maat gemaakt door Vonder

Passend in de lichtheid en de verfijning van het ontwerp door Océan, studio voor interieur-architectuur, is een fraaie, glazen deur in een rank houten kader van Amerikaans noten, op maat gemaakt door Vonder.

www.vonder.nl

0 replies on “Bijzonder vakkundige meubelmakers”