Beleef Arizona

Een bijzondere groepsreis naar het zuidwesten van de USA

Ga mee met Peter van Wingerden die een aantal jaren in Arizona heeft gewoond en de mooiste plekken kent in dit schitterende gebied. Arizona ligt in het zuidwesten van de USA en is een staat vol spectaculair natuurschoon. Daarnaast is het het thuisland van de Navajao indianen en vindt men nog de sporen van het oude Wilde Westen. Dit alles in een heerlijk klimaat in het najaar en vrijwel altijd zon. Kortom een formule voor een fantastische vakantie.

Deze 16 daagse rondreis is samengesteld door Peter van Wingerden en hij zal de reis ook zelf begeleiden. We reizen in een comfortabele touringcar met maximaal 25 personen (de bus heeft 50 zitplaatsen!). Na aankomst in Phoenix (de hoofdstad van Arizona) rijden we naar de 2e stad van Arizona: Tucson. Hier kunt u wandelen tussen de metershoge Saguaro cactussen en ten zuiden van Tucson bezoeken we het oude wildweststadje Tombstone waar het beruchte gevecht in de O.K. Coral heef plaatsgevonden in 1881. Het stadje is nog geheel in de oude stijl bewaard gebleven.

De reis voert verder o.a. naar het prachtige Petrified Forest National park met de versteende bomen. Daarna gaan we een aantal dagen naar de Navajo indianen en maken met hun gidsen en voertuigen spectaculaire tochten in Canyon de Chelley, Monument Valley en het beroemde Antelope Canyon. Ook gaan we varen op het stuwmeer Lake Powell bij Page. Na een bezoek aan Las Vegas en de Hoover Dam vervolgen we de reis met een uitgebreid bezoek aan de Grand Canyon. U kunt daar ook een schitterende helicoptervlucht boven de Canyon maken.

Via het mooi gelegen Sedona reizen we dan naar Scottsdale bij Phoenix waar we ook nog het Heard Museum bezoeken. Dit museum staat geheel in het teken van de indianenstammen in Arizona. Vanaf Phoenix vliegen we dan terug naar Amsterdam (u kunt uw reis desgewenst in overleg verlengen). Reisgegevens Reissom € 3.875 p.p. Dit is inclusief de vliegreis en luchthavenbelastingen, de hotelovernachtingen met ontbijt, 8 diners, bagageservice, vrijwel alle excursie’s, flessen water tijdens de reis, fooien voor de buschauffeur en nederlandse reisleiding vanaf Schiphol. Niet inbegrepen zijn de alcoholische drankjes, eventuele helicopervlucht, jeep tour door Monument Valley en verzekeringen en calamiteitenfonds. Minimaal 16 / maximaal 25 personen

Meer informatie en boeken via ArizonaPlus
E: info@arizonaplus.nl
T: 035-538 4015
W: www.arizonaplus.nl

0 replies on “Beleef Arizona”