Aestas Beauty & Sauna

In Lelystad, in de achtertuin van de prachtige Oostvaardersplassen, ligt Aestas Beauty & Sauna en de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie van Ineke Sommer. In het moderne pand aan het water bent u van harte welkom voor een totale wellnessbeleving of medische behandelingen. Aestas heeft negen behandelruimten en verschillende sauna’s, zwembad en restaurant. Het is ruim opgezet, maar geen groot saunacomplex. Je krijgt hier nog persoonlijke aandacht en gezelligheid. De inrichting is licht met oosterse accenten en een meditatieve sfeer. Maar vooral hygiëne en service staan hoog in het vaandel.

Een scrubbehandeling, massages, pedicuren of andere beautybehandelingen worden aangeboden door het professionele en goed geschoolde team van Aestas. Na een dagarrangement of ontspannende schoonheidsbehandeling kunt u bij de kapper uw haar laten verzorgen, knippen of kleuren. De producten waarmee gewerkt wordt zijn van hoogwaardige kwaliteit, zoals Payot, Maria Galland, Neoderma en de cosmeticaproducten van Pupa en Bare Minerals.

De specialistische kennis van de BIG-geregistreerde huidtherapeuten, medisch pedicures en schoonheidsspecialisten zorgt dat u hier voor de meest uiteenlopende cosmetische of medische behandelingen terecht kunt, zoals acnetherapie of verschillende behandelingen tegen overbeharing. Ook kunt u denken aan anti-agingbehandelingen met lasers, peelingen of injectables die door een erkend cosmetisch arts worden gezet. Hiernaast worden de producten ingezet van dr. Z. Obagi en Neostrata, die voor een opvallende huidverbetering zorgen. Voor huidanalyses wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur, zoals de Visia. Heeft u spijt van een tatoeage, dan kunt u die verantwoord laten verwijderen.

De huidtherapeuten zijn vooral gespecialiseerd in littekens en oedeem. Voor de behandeling van littekens staan enkele lasers en verschillende massagetechnieken voor u ter beschikking. Oedeem na bijv. oncologische ingrepen kan met manuele lymfedrainage, tapen of vacuumzuigbehandelingen (LPG) behandeld worden. Ook kunnen hulpmiddelen zoals therapeutische kousen voor armen en benen, drukhesjes en verbandmiddelen worden aangemeten. De huidtherapeuten van Huid- en Oedeemtherapie Lelystad zijn direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u zonder verwijzing terecht kunt. Wilt u voor vergoeding van uw zorgverzekering in aanmerking komen, dan heeft u wel een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit wordt u in een vrijblijvend intakegesprek allemaal uitgelegd.

Wilt u zich eens laten verwennen door het enthousiaste team van Aestas of u laten adviseren op het gebied van uw huid, kijkt u dan eens op de website van Aestas Beauty en Sauna en Huidtherapie- Lelystad. De praktijk is aangesloten bij de NVH, ANBOS, CIDESCO en DALA en wordt erkend door alle zorgverzekeraars.

Aestas Beauty & Sauna Huid & oedeemtherapie Lelystad
Ineke Sommer Schoener 41-20
8243XB Lelystad
Tel. 0320-219294/243000
W: huidtherapie-lelystad.nl of aestas.nl

0 replies on “Aestas Beauty & Sauna”