9 Senses een culinaire reis in negen gangen


Van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september is Lakehouse Loosdrecht het domein van internationaal vermaarde sterrenchefs Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot. In de aanloop naar de opening van hun Antwerpse restaurant Fine Fleur, openen zij aan de Loosdrechtse Plassen een driedaags pop-up restaurant.

Boerma start op 1 oktober in het nog te openen Leading Hotel of the World, Botanic Sanctuary in Antwerpen het prestigieuze restaurant Fine Fleur, een etablissement waar fijnproevers al ruime tijd naar uitkijken en wat ‘next level’ gerechten belooft aan toekomstige gasten. In de aanloop naar de opening van Fine Fleur kunnen geïnteresseerden gedurende het laatste weekend van september drie dagen in klein bestek alvast kennismaken met Fine Fleur, in Lakehouse Loosdrecht. Onder de noemer 9 Senses worden gasten meegenomen op een unieke en ongekende culinaire reis langs negen gangen, met bijpassende wijnen.

Vanaf donderdag 16 september 20:00 uur is het mogelijk om te reserveren bij Lakehouse Loosdrecht. Gezien het unieke karakter van het pop-up restaurant, ligt het in de lijn der verwachting dat de beschikbare plekken snel weg zullen zijn


De openingstijden van het pop-up restaurant:

Vrijdag 24 september [diner]              18:30 – 24:00 uur

Zaterdag 24 september [lunch]          12:30 – 16:00 uur
Zaterdag 24 september [diner]           18:30 – 24:00 uur

Zondag 26 september [lunch]            12:30 – 16:00 uur
Zondag 26 september [diner]             18:30 – 24:00 uur


Adres:

Lakehouse Loosdrecht
Veendijk 3
1231 PB Loosdrecht

Meer informatie en aankondigingen volgen via de Instagram van Restaurant Fine Fleur en Lakehouse Loosdrecht.

Lakehouse Loosdrecht biedt de zakelijke markt de mogelijkheid om speciale afspraken te maken en personalisatie te verwerken in de belevenis.

0 replies on “9 Senses een culinaire reis in negen gangen”