10% korting via www.theanthony.nl met kortingscode ‘Villa”

Voel je welkom in midden in Utrecht!

Achter de hekken van dit voormalige klooster vind je leuke hoekjes, hoge plafonds, galerijen met glas in lood, oude houten balken, prachtige terrassen en een ruim 100 jaar oude kapel. Om maar een paar dingen te benoemen.

Bij ons trendy klooster Bij The Anthony Hotel vind je authenticiteit, sfeer en liefde. Liefde voor historie, architectuur en interieur. Geniet van de luxe, de rust, je gezelschap en de warme sfeer die jou omarmt zodra je de kloosterpoorten binnentreedt. Het is een plek waar je oplaadt om weer door te kunnen gaan. Deze plek moet je een keer ervaren hebben!

De kamers zijn stuk voor stuk uniek en voorzien van alle gemakken. Zoek je een aangenaam verblijf voor wat langere tijd, neem dan een kijkje bij de extended stay appartementen. Deze zijn gesitueerd in het oude parochiehuis naast het klooster en zijn zeer geschikt voor zakenverblijven en families.

In Brasserie MONK ervaar je de passie voor lekker eten en drinken, gastvrijheid en het vieren van het leven. Kom borrelen in de kloostertuin of genieten van de regelmatig wisselende kaart. De chef kookt seizoensgebonden toegankelijke gerechten met veel lokale producten. Ook in de omgeving van het hotel is er genoeg te beleven. Lombok staat bekend om zijn geurige en kleurrijke winkeltjes, karakteristieke en sfeervolle straatjes, geheime pareltjes en hippe hotspots. Loop de wijk in en laat je verrassen! 

Check de website van The Anthony Hotel voor mooie beelden van het hotel en lees meer over het bijzondere verhaal achter dit pand.

Enthousiast geworden?
Boek nu je verblijf met 10% korting via www.theanthony.nl met kortingscode ‘Villa”. 

0 replies on “10% korting via www.theanthony.nl met kortingscode ‘Villa””