Zelf tekenen en schilderen met het Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum geeft tips om thuis lekker zelf aan de slag te gaan met tekenen of schilderen met de tekentips van Matthea en het vrolijke schilderschort dat nu zonder verzendkosten te bestellen is!

Matthea van de afdeling educatie van het Kröller-Müller Museum maakte speciaal voor de tentoonstelling Het leven getekend (oktober 2019 – januari 2020) vier tutorials bij een aantal opdrachten uit het bijbehorende Tekenboek. Pak je potloden of krijtjes erbij en doe mee! Ben je trots op je tekeningen? Deel je resultaten op social media o.v.v. #lekkersamenkunstmaken en #krollermullermuseum of stuur ze naar nieuwsbrief@krollermuller.nl.

Schilderschort

Tip voor de meivakantie: dit vrolijke schilderschort kleur je met zes kleuren krijt in. En je mag best buiten de lijntjes kleuren… Daarna kun je lekker schilderen, vingerverven, koken of bakken, zonder vies te worden. Je ontvangt het schilderschort (€ 6,95) nu tijdelijk zonder bijkomende verzendkosten.

De aanbieding geldt zolang het museum gesloten is en alleen voor verzending binnen Nederland. Het wordt veilig verpakt en verstuurd zolang het kan, dus bestel snel.