Verschijnt op 26 mei: De Enige Echte Super Family Planner

De Family Survival Planner, vanaf dit jaar De Enige Echte Super Family Planner is al bijna 15 jaar een grote hit en onmisbaar in menig huishouden. De familieplanner werd in 2006 bedacht door Toni Westenberg voor drukke gezinnen met kinderen t/m 18 jaar. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Met de speelse illustraties van Nanja Toebak, de stickers en de soms hilarische tips (opgetekend door Rinskje Koelewijn) vergeet je nooit meer een speelafspraak, BSO-dag of leraarloze schooldag. De Enige Echte Super Family Planner 2021 verschijnt op 26 mei en is nu te reserveren bij de (online) boekhandel. De planner bevat meer dan 1000 superhandige stickers en loopt van augustus 2020 t/m december 2021.

Speciale actie voor de binnenblijvers

Speciaal voor de binnenblijvers die niet tot augustus kunnen wachten met plannen hebben de makers een verrassing. Zij hebben de maanden mei, juni, juli van de planner beschikbaar gemaakt. Download ze hier, print ze uit, pak je stiften en ga meteen aan de slag!

Toni (moeder van drie en getrouwd met een Canadese man) kreeg het idee voor de planner toen ze ontdekte dat ‘familiekalenders’ in Amerika en Canada populair waren bij gezinnen. In Nederland bestond zoiets nog niet, waarop ze besloot een kalender te ontwikkelen met meer concrete tips voor en door ouders. Het succes van de planner smaakte naar meer en zo ontstonden er meer ideeën om het leven van gezinnen net iets makkelijker te maken. Later dit jaar wordt het merk uitgebreid met Het Handige Super Family Koookboek. Niet een kookboek voor culinaire kokers, maar voor de makers van de dagelijkse kost.

Bekijk hier de trailer van De Enige Echte Super Family Planner 2021.

Over de auteurs:

Rinskje Koelewijn (redacteur bij NRC Handelsblad), ondernemer Toni Westenberg en grafisch ontwerper Nanja Toebak hebben bij elkaar opgeteld zes kinderen, in de leeftijd van basisschool tot universiteit. Geen opvoeddilemma is hen vreemd: moeilijke eters, slechte slapers en bedplassers. Ze overwonnen praktische problemen: stampvolle weekenden vol sportwedstrijden, voorspeelmiddagen op doordeweekse werkdagen, en twaalf weken schoolvakantie per jaar. “De beste opvoedtips, die van jezelf and andere ouders, vergeet je zodra je kind de volgende fase ingaat. Het is net als met de eerste woordjes van je kind: je moet alles opschrijven of op een andere manier vastleggen om te onthouden. Door het maken van de Super Family Planner, hebben wij inmiddels een mini-encyclopedie met tips die de tijd doorstaan.”

De Enige Echte Super Family Planner 2021

Kalender met stickers & tips voor ouders & kids

Auteurs: Toni Westenberg, Rinskje Koelewijn, Nanja Toebak

ISBN: 9789021574691

Verschijningsdatum: 26 mei 2020

Prijs: € 19,99

Kosmos Uitgevers