Uitagenda Rotterdam wordt tijdelijk Thuisagenda Rotterdam

Vanaf het moment dat evenementen niet meer door konden gaan, zijn culturele instellingen en festivalorganisatoren creatief omgegaan met de nieuwe situatie. Met online programmering beleven we kunst, cultuur en festivals nu volop vanuit huis. Reden voor Uitagenda Rotterdam om tijdelijk te veranderen in de Thuisagenda!

Op de website van Uitagenda Rotterdam zijn alle tips voor thuis verzameld. Van online theatervoorstellingen tot virtuele tours door musea en streams van huiskamerconcerten. De online programmering van festivals is terug te vinden via Rotterdam Festivals.

THUISAGENDA MAGAZINE

Inmiddels is er ook een Thuisagenda Rotterdam magazine verschenen. Deze speciale editie van het Uitagenda Rotterdam magazine ligt bij supermarkten en bij 40.000 Rotterdammers op de deurmat. Naast thuistips zijn in het blad veel foto’s van de stilte in Rotterdam te vinden. De straten zijn verlaten en de stilte is overal voelbaar. Met mooie beelden laten we dit zien. Bekijk hier de online versie.

Met het blad en de online Thuisagenda hopen we het thuiszitten aangenamer te maken en Rotterdammers te enthousiasmeren om cultuur te gaan bezoeken wanneer dit weer fysiek mogelijk is.

0 replies on “Uitagenda Rotterdam wordt tijdelijk Thuisagenda Rotterdam”