The(Any)Thing: ‘s werelds eerste on-demand privé-bioscoop

Een super deluxe design interieur, een ijskoude gin tonic in je handen en tonijntartaar met wasabicreme ‘on the side’.  Klinkt als een fantastisch restaurant; maar wat als we je vertellen dat dit ‘s werelds eerste on-demand privé bioscoop is?

The(Any)Thing à deux

Deze zomer geniet je bij The(Any)Thing in alle luxe van een eigen privé bioscoop met twee, vijf of zeven stoelen. Via een app boek je een privébioscoop waar en wanneer jij dat wilt. Of dat nou een dinsdagavond met vrienden is, een zondagmiddag met het hele gezin of vrijdagavond date night. Jij bent in charge en kiest de zaal, de film en het gezelschap. 

De eerste conceptlocatie van The(Any)Thing staat in boetiekhotel en restaurant OTTO in Wijk bij Duurstede. De eerste drie cinema’s, ontworpen door  designbureau …,staat, hebben elk een unieke en stijlvolle uitstraling. Zo is The Otto een intieme zaal met plek voor twee personen. The Studio heeft vijf luxe leren sofa’s en is daarmee geknipt voor een familie-uitje. De grootste zaal is The Modernist. Hier vind je zeven comfi-chairs die je kunt uitvouwen tot een ultiem loungebed.  

The(Any) Thing voor zeven personen

Anything 

Via de app van The(Any)Thing heb je de keuze uit ruim 400 bioscoopfilms. Denk aan nieuwe films zoals De Slag om de Schelde, Buladó, Cruella, Black Widow, Judas and the Black Messiah. Maar ook grootse films van een paar jaar terug die je gewoon op het grote witte doek wilt zien, kijk je hier: Nomadland, Bohemian Rhapsody, 1917 en Green Book. Een kinderfeestje? In het aanbod van The(Any)Thing vind je op dit moment ook De Club van Lelijke Kinderen, BigFoot Family en De Magische Poort. Eenmaal een cinema geboekt, dan heb je als kijker via de app ook nog eens de volledige controle over alle instellingen van de zaal. Je regel er het licht, de temperatuur en het geluid mee. Een gin tonic, borrelplank, een burger of gerookte zalm met toast erbij? Er is keuze uit een uitgebreid assortiment eten en drinken om de filmervaring compleet te maken, en dankzij de bediening staat het binnen no-time voor de deur van jouw private cinema. 

In de buurt 

De eerste concept locatie van The(Any)Thing staat in Wijk bij Duurstede, maar grote kans dat er binnenkort ook een bij jou in de buurt opent. The(Any)Thing wil in de tweede helft van 2021 nieuwe locaties openen in hotels, restaurants en bioscopen. Kun je niet wachten om dit met eigen ogen mee te maken? Download de app van The(Any)Thing in de App Store of neem een kijkje op theanything.com

0 replies on “The(Any)Thing: ‘s werelds eerste on-demand privé-bioscoop”