The music will play on, ook nu!

Noorderkerkconcerten biedt al twintig jaar iedere het mooiste uur klassiek op zaterdag. Ook nu kunt u daarop rekenen. Aanstaande zaterdag 21 maart zijn om 14.00 uur zullen buurtgenoot en geroemd theorbe-speler Fred Jacobs en  barokvioliste Lidewij van der Voort samen optreden. Hun oorspronkelijke programma hebben zij kunnen aanpassen i.v.m. het niet kunnen overkomen van tenor Charles Daniels uit Engeland.

Zij zullen te  horen én zien zijn vanuit een mooie locatie vanwaar Noorderkerkconcerten, met dank aan Bert Vos van Easylivestreams, live kan streamen.

U kunt er zaterdag vanaf 13.55 op twee manieren bij zijn: via het Vimeo kanaal van Easylivestreams of via Facebook.

Klik op de link van uw keuze.

kijk mee via Vimeo

kijk mee via Facebook

De livestream van aanstaande zaterdag is voor iedereen toegankelijk, maar wij stellen een alternatieve kaartverkoop voor.

Via deze link kunt u 5,- of meer een kaartje kopen. De opbrengst gaat naar de musici.

Dit is voor Noorderkerkconcerten meteen ook een bijzonder experiment, om te ontdekken of zij op deze nieuwe manier met hun publiek in contact kunnen blijven.

BERICHT VAN NOORDERKERKCONCERTEN VOOR DE MENSEN DIE REEDS EEN KAARTJE HADDEN GEKOCHT

Gezien de uitzonderlijke situatie rondom de afgelaste concerten in verband met het corona virus,  zijn wij pas in een later stadium in staat te informeren over de afwikkeling rond reeds gekochte kaarten, vanzelfsprekend komen wij hier zo snel mogelijk op terug. Wij krijgen gelukkig al veel steunbetuigingen en begrip, waarvoor dank!
Vanwege de drukte rondom deze ontwikkelingen zijn we niet in staat te reageren met de snelheid die u van ons gewend bent en vragen we om uw geduld.
Wat wel duidelijk is dat de culturele sector  op zijn grondvesten schudt: theaters en concertzalen zijn dicht, producties zijn afgelast of tot nader orde uitgesteld. Met de passietijd voor de deur zien veel musici hun inkomen verdampen.
Wij zouden daarom de overweging mee willen geven om reeds gekochte kaarten níet terug te vragen; hiermee helpt u ons als culturele organsatie deze tijd te overbruggen en de lange termijn visie vast te kunnen houden.