Starnakel bezopen op zoek naar zingeving met DRONKEN MENSEN

De wereld waarin we leven is niet meer dezelfde. Zekerheden zijn weggeslagen, evenementen zijn afgeblazen, tournees zijn geannuleerd. Maar de drang naar verbinding is sterker dan ooit.  Nu God als rots in de branding stilaan door de achterdeur vertrokken is, zoekt de mens op andere manieren naar zingeving. Zolang hij die nog niet gevonden heeft, is er drank. Dronken Mensen is een zwarte komedie over veertien dolende zielen die elkaar ontmoeten, bevragen, beledigen, versieren, vinden en kwijtraken in een lange met drank overgoten nacht. Op zoek zijn ze, naar liefde, troost en houvast. En vooral dat laatste is nog niet zo eenvoudig wanneer je straalbezopen bent.

DRONKEN MENSEN is het nieuwe collectief van het bevriende driemanschap Xander van Vledder (Ivanov, Don Carlos), Linde van den Heuvel (Het temmen van de feeks, Don Carlos) en Justus van Dillen (Een leven langs seks, Don Carlos). Na meer dan tien jaar lang spelen bij verschillende gezelschappen in de meest uiteenlopende producties nemen zij het heft in eigen handen en spelen van 7 t/m 24 oktober Dronken Mensen. Onverwoestbaar repertoiretoneel met een moderne twist op een magische plek: de Nassaukerk in Amsterdam.
Meer informatie: theaterbellevue.nl/dronkenmensen 

 Let op: Deze voorstelling speelt op locatie Nassaukerk – De Wittenkade 111, Amsterdam

Credits

spel Justus van Dillen, Linde van den Heuvel, Hajo Bruins, Ellen Parren, Anne Lamsvelt, Valentijn Benard, Danny Westerweel regie Xander van Vledder tekst Ivan Vyrypaev bewerking Robbert-Jan Henkes lichtontwerp Tim van ’t Hof scenografie Ruben Wijnstok techniek Cedric van Daalen, Wout Panis kostuumadvies Monique Ebbs productie Yvo Nafzger mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Norma, Stichting Melanie

Bellevue op locatie 
Nassaukerk
De Wittenkade 111,
1052 AG Amsterdam

0 replies on “Starnakel bezopen op zoek naar zingeving met DRONKEN MENSEN”