Speel Monopoly met Van Gogh en nog veel meer Van Gogh voor thuis

Het Van Gogh Museum heeft net als vele musea overal ter wereld tijdelijk de deuren moeten sluiten.  Het museum is online gelukkig altijd open. Hierbij een aantal tips voor een culturele dag of avond voor de laptop, telefoon of tablet:

  • Bekijk met behulp van je smartphone én de YouTube app de virtual reality tour van de voorjaarstentoonstelling In the Picture en dwaal, inclusief audiotour en zonder bezoekers, langs de portretten.
  • Luister naar de Van Gogh Belicht podcast waarin Nederlandse schrijvers, acteurs en muzikanten voorlezen uit de beroemde brieven van Vincent en vertellen wat hen raakt.
  • Doe de Van Gogh 4K museumtour en dwaal door het museum zonder andere bezoekers en ga op zoek naar je favoriete schilderij.
  • 

Daarnaast heeft het museum een uitgebreide collectie die ook online verkrijgbaar is. Schrijf bijvoorbeeld een kaart of brief naar je dierbaren, speel samen een spelletje thuis of lees voor uit een van de rijk geïllustreerde kinderboeken. Met je aankoop ondersteun je het werk van het Van Gogh Museum.
0 replies on “Speel Monopoly met Van Gogh en nog veel meer Van Gogh voor thuis”