Podcast Ervaring voor Beginners van Theo Maassen

Aanstaande vrijdag start het tweede seizoen van de podcast Ervaring voor Beginners. Theo Maassen praat elke aflevering exact 60 minuten met o.a. Lavinia Meijer, Guus Hiddink en Monic Hendrickx over de kunst van het maken.


Ook in het tweede seizoen gaat Theo Maassen (Oestgeest, 1966) op zoek naar de geheimen van zijn ervaren gasten. Met beginners in gedachte vraagt hij naar onderliggende drijfveren, mantra’s, mislukkingen en wijze lessen. Alles om achter de kunst van het creëren te komen. De wekker loopt.
Aanstaande vrijdag komt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen online met Erik Kessels (Roermond, 1966) hij is reclamemaker, ontwerper en kunstenaar. Over de kunst vol vertrouwen totaal onzeker te zijn. “Iemands persoonlijkheid is veel interessanter dan iemands werk”.
Het tweede seizoen van Ervaring voor Beginners is vanaf vrijdag 15 januari 2021 te beluisteren op theomaassen.nl, Spotify, Itunes, Google Podcasts en Soundcloud. De komende twaalf weken komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering online met o.a. Erik Kessels, Diederik Ebbinge, Wende Snijders, Lavinia Meijer, Nelleke Noordervliet, Guus Hiddink en Monic Hendrickx.

Over Theo Maassen


Theo Maassen was het eerste lid van Comedytrain. Het gezelschap is al dertig jaar het keurmerk voor de Nederlandse stand-upcomedy. Talenten en gerenommeerde namen dagen elkaar uit om beter te worden en de stap te zetten naar de theaters in Nederland. Toomler, waar ze de podcast is opgenomen, is de comedyclub van de comedians van Comedytrain.

Luister hier het eerste seizoen (nog een keer).

0 replies on “Podcast Ervaring voor Beginners van Theo Maassen”